Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το μαύρο χρήμα μεγάλος όμιλος ηλεκτρονικών

Κοινοποίηση:
areios-pagos

Στο μικροσκόπιο της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος έχει μπει επιχειρηματίας μεγάλου ομίλου ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών ειδών, που ελέγχεται για φοροδιαφυγή και «μαύρο χρήμα», μέσω παραεμπορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis, ο Πρόεδρος της Αρχής κατά της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ε.τ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, αξιοποιεί πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο επιχειρηματικός όμιλος, μέσω συνεργατών του, συλλέγει άχρηστο ηλεκτρονικό και τηλεπικοινωνιακό υλικό, ακόμη και από… κάδους απορριμμάτων!

Στη συνέχεια οι συσκευές επισκευάζονται ή και ανακατασκευάζονται από άλλες εταιρίες, με τις οποίες συνεργάζεται ο επιχειρηματικός όμιλος, και μέσω άλλων εταιριών ξαναμπαίνουν στην αγορά – ακόμη και σε καταστήματα, χωρίς να έχουν εκδοθεί τιμολόγια.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη…

ieidiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ονόματα ρεε!

    Καλά κάνουν και τα επισκευάζουν. Μάθαμε να αγοράζουμε συνέχεια καινούρια και μετά να παραπονιόμαστε πως δεν έχουμε λεφτά.
    Καλά δεν κάνουν αν δεν δηλώνουν τι κέρδος βγάζουν και να μπει πλαφόν στους αλήτες.

  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ! ΑΧ ΝΑΙ! ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!!

  3. Σαν κάτι να μου λέει plai και sia. Γιατί δεν γράφετε την εταιρεία?

  4. Ανάπτυξη και Ελλάδα -2.0
    Μετά τα κουπόνια για σούπερ μάρκετ και βενζίνη, τα ληγμένα “φθηνότερα” τρόφιμα, τώρα και χαλασμένες συσκευές. Επόμενο βήμα να μας πάρουν το σπίτι μέσω εφορίας και να ζούμε σε τσαντίρι. Πως το είπε ο “μπούκλας” ο ζαμπονάκης ζβαμπ; Δε θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι.

Comments are closed.