Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Παναγάκου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή-148

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η γνωστή τηλεμαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την Super Κατερίνα. Μετά την αυτοκτονία του γιου της, στο πατρικό του στην Μάνη, η ίδια ανέφερε με ανάρτησή της ότι δεχόταν επιθέσεις κι απειλές κι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

«Ενώ το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του γιου της, Αντώνη Παναγάκου, πριν από λίγα λεπτά γύρω στις 10 παρά τέταρτο η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας κι είναι σε άσχημη κατάσταση. Την μετέφεραν συγγενείς και φίλοι κι είναι με πολύ υψηλή πίεση» είπε μεταξύ άλλων η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

Ο δικηγόρος όσων έχει αναφέρει ότι είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του γιου της δήλωσε στην Super Κατερίνα: «Όσα λέει η κ. Παναγάκου είναι ψευδέστατα, συκοφαντικά και θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα σε βάρος της, την ώρα που πρέπει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μην αυτοκτονείτε. Κάντε ένα καλό και καθαρίστε μερικούς.

  2. Εύχομαι αυτοί που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη, να πληρώσουν πολύ ακριβά. Μια μητέρα, δεν θα έλεγε ποτέ, τέτοια ψεύδη για το νεκρό παιδί της, αν δεν συνέβαιναν στην πραγματικότητα. Θρασύδειλα ανθρωποειδή, που κουβαλούν κομπλεξ, και τα εκφράζουν σε συνανθρώπους τους.

  3. Έπρεπε να πάρει και μερικούς που ευθύνονται για τον βασανισμό του μαζί του μέγα λάθος,.όλα θα πληρωθούν ΌΛΑ Θεός σχωρεστον

  4. Ότι χειρότερο μια μάνα να χάνει το παιδί της. Ότι κι αν είναι και με οποιοδήποτε τρόπο. Δύναμη στην γυναίκα.

  5. Της φάγανε το παιδί οι κωλόμαγκες του καφενείου. Γεμάτη η Ελλάδα απo τέτοιους.

Comments are closed.