Στο νοσοκομείο ο Πλεύρης με οίδημα στο μάτι από την επίθεση-Η ανακοίνωση του “Λαϊκού”

Κοινοποίηση:
ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Στο Νοσοκομείο «Λαϊκό» μετέβη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.»

Αριστεριστές επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου – Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου, είπε ο Πλεύρης

Επίθεση από αριστεριστές κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

«Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε:

πλευρης ; πλευρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  2. ΄Ελα, ρε οβριέ βουτυρομπεμπέ, που “επήλθε βλάβη” στα παιδιά σου από το γιαούρτι (!!!) και δεν μπόρεσαν -τα “καημένα”- να απολαύσουν τα μεσημεριανά μεζεδάκια τους …
    Τί να πουν και τα παιδιά των Ελλήνων. που στη διάρκεια συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τα μνημόνια, για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, για την αναστολή εργασίας των υγειονομκών, ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ (από τα πιόνια σας) και ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ (από τις “αύρες” σας) ;;;
    Τί να πουν και τα παιδιά εκείνων που δοκίμασαν τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πειραματικά σκευάσματά σου και έφυγαν αδιάβαστοι, αφήνοντάς τα ορφανά ;;;;;
    Τα παιδιά σου, τα έκανε μάνα … τα παιδιά των Ελλήνων, τα έκανε σκύλα, εεεεεεεεεεεεεε ;;;
    Ραντεβού στις 21 του Μάη, προσκυνημένο εβραιόσκυλο …
    Ουυυστ στο διάολο, μισελληνικό, εμμονικό, εκδικητικό και άρρωστο παρτάλι …

  3. Αφού έχουν το θράσος τα σκουπίδια και οι δολοφόνοι των Ελλήνων, να τρώνε έτσι χαλαρά στα σουβλατζίδικα μαζί με τα θύματά τους, πρέπει πρώτον να μας θεωρούν ζόμπι
    και επίσης να μας θεωρούν και μαζόχες…
    Ας πρόσεχαν…..

  4. Στέφανε είναι λαϊκή απαίτηση να μας πεις μας τι μάρκα ήταν το γιαούρτι! Όσο για σένα Πλεύρη, δεν ήταν αριστεριστές που λες γιατί αυτοί σε αγαπάνε που το κόμμα σου αποκλείει πατριωτικά κόμματα και αφήνει τον Ανταρσύα των μεταναστών! Μάλλον εμβολιασμένοι θα ήταν που πίστεψαν την …επιχείρηση ελευθερία και τώρα έχουν τις παρενέργειες! Ρε λέτε να ήταν παρενέργεια του εμβολίου το γιαουρτάκι; Όσο για τα παιδιά σου, κανένας δεν τα λυπάται όπως δεν λυπήθηκες εσύ τα παιδιά των υγειονομικών σε αναστολή. Και τόσων άλλων που εκβιάστηκαν και κάνανε το μπόλι και τόσων άλλων ανήμπορων ηλικιωμένων που τους έβαλες πρόστιμο 100 ευρώ! Καμία λύπηση πρώην πατριώτη του Καρατζαφέρη και νυν υμνητή του κούλη των πρεσπών και του τζαμιού!

  5. Λετε να απαιτησει και αποζημιωση, ως θυμα γιαουρτοτρομοκρατικης ενεργειας; Εχε γουστο!

  6. Παιδιά εγώ θα του έριχνα από τα Λίντλ τότε να δεις !!! Θα τράβαγε οίδημα και η κ0L@τripiδα του !!!
    Αχχχ καλέ το παιδί δεν ήταν χωρίς λακτόζη και βιολογικό και το πείραξε αχου το … Γρήγορα δώστε του το ημερολόγιο του γκέμπελς να διαβάσει μόνο έτσι γίνεται καλά !!!

  7. Αφού δεν έκανα το εμβόλιο, να τρώω γιαουρτάκι!

  8. λέει ψέματα ο αγγουροκεφαλος κ. τώρα κοιτάνε κάμερες, για να κάνουν προσαγωγές. Αύριο 1η Μαΐου θα προσαχθούν όλοι, γιατί πείραξαν το ναζιστικο ΑΦΟΔΕΥΜΑ. ΔΙΨΆΕΙ Κ. ΑΦΡΙΖΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    έτσι ψυχολογικό τραύμα κοπρίτη κ. συ κ τα παιδιά σου, τα οποία θα σε μισησουν θανάσιμα, γι αυτό που τους προκάλεσες.
    έτσι να έχετε Εφιάλτες όπως εμείς. κοπρίτη με 35 ακίνητα.

  9. Ολα αυτα τα επαθε ο Πλευρης απο ενα στραγγιστο γιαουρτι;
    Χα χα χα….
    Ποιους κοροϊδευετε ρε κομματικα παλιοτοματα;

  10. σιγά ρε τον φλώρο . έφαγε γιαούρτι και πήγε νοσοκομείο.

  11. Οίδημα στο μάτι δημιουργείται όταν το γιαουρτάκι είναι ληγμένο, εξ άλλου με 2 ευρώ/τεμάχιο, δύσκολα ρίχνεις άληκτο.

  12. Και οι φύλακες του;;;; Δεν μπηκαν μπροστα να προστατεψουν τον φωστηρα;;;

  13. ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ
    Και μην κριτικάρετε τα ορθογραφικά μου λαθη γιατι εσεισ που ξερετε καλυτερη ορθογραφια απο εμενα αντι να διαβασετε τι λεω θα αρχησετε τισ μαλακιεσ…

  14. Και λιγα σου ριξανε σκουπιδι, τα παιδια δεν φταινε αλλα εσενα σου αξιζουν πολυ χειροτερα.

  15. Θατανε πολυ…ξινο το γιαουρτι! Κεσες, σακουλας ποιος ξερει! Βαλε χαμομηλακι ν ανακουφιστεις!

  16. Ο/Η έβγαλε και ωοθήκες είπαν στις ειδησεις εξαιτίας του γιαουρτώματος λέει:

    μπράβο το γιαούρτι, εμεις για μάσκα ομορφιάς το ξέραμε, όχι οτι προκαλεί οίδημα.
    προσέξτε παρακαλώ μη του φύτρωσαν και ωοθήκες του ηλί@ιου

  17. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, έλεγαν οι παλιοί. Το όνομα του προδότη.

  18. Μήπως πληρώνει αυτά πού έκανε στούς Νοσοκομειακους πού έθεσε σέ αναστολή καί απλήρωτους επί μήνες, μέ άμεσο αντίκτυπο στίς οικογένειες τους ; Όλα εδώ πληρώνονται…παλληκάρι τού ΛΑΟΣ .

  19. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

Comments are closed.