Στο νοσοκομείο 8 μαθητές από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού

Κοινοποίηση:

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα 8 ανήλικοι μαθητές μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα 8 μαθητές λυκείου που συμμετείχαν σε εκδήλωση, που διοργάνωσαν λύκεια της Αττικής, σε κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στα Νότια προάστια, ένιωσαν ξαφνική αδιαθεσία. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους ανήλικους και τους μετέφερε σε νοσοκομεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη ο 20χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πέρα από τα πολλά ευτυχώς παραδείγματα εργαζόμενων και μη ανθρώπων που διαθέτουν ευγένεια και φιλάνθρωπη καλοσύνη, συναντώνται άπειρα παραδείγματα γονέων που δεν μαθαίνουν απολύτως τίποτα, στα παιδιά τους από νωρίς, περί του τι σημαίνει υπεύθυνη κοινωνικότητα. Τα αφήνουν να ταξιδεύουν μόνα τους ή με παρέα…φίλων το καλοκαίρι με πλοίο στα νησιά, κυκλοφορούν με μηχανάκια χωρίς δίπλωμα, προκαλούν οχλαγωγία σε όποιο χώρο βρεθούν αποκαλώντας το ένα το άλλο μ….κα χωρίς να κατανοούν πως γίνονται ρεζίλι. Παρομοιάζουν την αίσθηση της απέραντης γονεικής ελευθερίας που τους παρέχεται, ως τη δικαιολογία για να είναι ασύδοτοι, καταντώντας αγροίκοι, άξεστοι, εκμεταλλευτές του αντίθετου φύλου έως σημείου να κάνουν μπούλιγκ στα σχολεία και εκτός αυτών σε γνωστούς και άγνωστους. Ο άνθρωπος επομένως που ξέρει κατά ένα τρόπο πως αν έξω συμπεριφερθεί βίαια και με πλήρη αγένεια, θα υποστεί άμεσες συνέπεις, μπαίνει απλά στο ίντερνετ και προσβάλλει ανθρώπους έστω κι αν γράφουν ένα σχόλιο με ονοματεπώνυμο, πιστεύοντας πως επίσης δεν θα τους καταλογιστεί οτιδήποτε. Εξάλλου γιατί να απαντάς σε έναν ανόητο, που η μάνα του τον μεγάλωσε να μην σέβεται τίποτα και κανέναν και δίποδα όπως αυτός, κάποια στιγμή δυστυχώς στο μέλλον, θα τον εμπιστευτεί κάποια γυναίκα και θα τον παντρευτεί ! Τα ποτά, το κάπνισμα, η κακή συμπεριφορά είναι η εκτόνωση των άμυαλων νέων και κανένας δεν αναρωτιέται, που βρήκαν τα χρήματα για να πληρώνουν τους λογαριασμούς των….διασκεδάσεων τους.

Leave a Response