Στο στόχαστρο τα στέκια Παλαιστινίων στην Αθήνα, τι εξετάζουν οι Αρχές

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Τα στέκια των Παλαιστίνιων στην Αθήνα χαρτογραφούν οι υπηρεσίες ασφαλείας παρακολουθώντας επισταμένως τις κινήσεις των ελάχιστων εμπλεκομένων σε αξιόποινες ενέργειες, κυρίως στην έκδοση πλαστών εγγράφων, αγοραπωλησίας ναρκωτικών και μεσολάβησης στη διακίνηση μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφοριες του Dnews συναντιούνται κυρίως σε καφενεία και μικρά εστιατόρια του κέντρου, όπως στη Λιοσίων προς τον σταθμό της «Αττικής», στη Μιχ. Βόδα, στην Αχαρνών λίγο πιο κάτω από την πλατεία Βικτωρίας, στον Ταύρο και τη Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) στον Κολωνό.

Παράλληλα, διαθέτουν το πλεονέκτημα του «ισχυρού ασύλου», μη αιρούμενου ακόμη και αν καταδικαστούν αφού προέρχονται κυριολεκτικά από τη «γη του πυρός», το οποίο «εκχωρούν» έναντι αδράς αμοιβής σε τρίτους αλλοδαπούς οι οποίοι καταθέτουν ψευδώς ότι είναι Παλαιστίνιοι.

 Τέλος, άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι οι συνέπειες που θα αποφέρει η εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η οποια θα αναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να τραπούν σε φυγή, μεγαλύτερη εκείνης του 2015. Για την αντιμετώπιση ενος τετοιου ενδεχόμενου εξετάζονται καταυλισμοί στην Αττική, τη Βοιωτία και τη Βόρεια Ελλάδα ώστε να διατεθουν για τη διαμονή τους όπως συνέβη και το 2022 με τους Ουκρανούς πρόσφυγες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τα στεκια Αλβανων, αφγανων, πακιστανων, γυφτικα τσαντηρια κλπ εχουν ελεγχθει ποτε?

  2. Και αφού οι Αρχές γνωρίζουν ότι τα έγγραφα τους είναι πλαστά, για ποιό λόγο τους επιτρέπουν να παραμένουν?
    Και με άλλα λόγια, θα επιτρέψουν να εισβάλουν κι άλλοι λαθραίοι δήθεν Παλαιστήνιοι?
    Μα τόσο γελοία χώρα κατάντησε η Ελλάδα?
    Ξέφραγο αμπέλι για κάθε “πικραμμένο” και καμμία σκέψη για το πως αισθάνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι που πληρώνουν τον λογαριασμό και τα σπασμένα της εκάστοτε Κυβέρνησης.
    Ντροπή πια.

  3. Σταθμό Λαρίσης δεν υπάρχει στέκι τώρα απλά εκεί είναι ποιο ελεγχόμενα για την αστυνομία λόγο Αλβανών σταθμό Λαρίσης αν πας πλέον έχουν αγοράσει σπίτια φτωχοί Έλληνες και τα έχουν ανζκενηση όλα 40 τετρ να θέλεις να βρεις από πρώτο και πάνω δεν υπάρχει ,ίσως άνω τα 90 βρεις και πάλι δύσκολο πολλή έχει Έλληνες πλέον η περιοχή τα σχολεία απλά θέλουν διόρθωσα πλατεία Βικτωρίας βαθης Αμπελόκηπους ναι μπορεί να βρεις η Λιοσίων δύσκολο πάλι είναι περιοχή λοταγκι μπρίκι κολαμε καθ κικονος ίσως Κυψέλη ναι

  4. Η αρχές καλά κάνουν ότι κάνουν κλπ είναι λίγοι Ελλάδα μιονοτητα εδώ δεν εργαζοντε
    εδώ αυτοί πλέον ίσως Ασπρόπυργο και πάλι δεν ξέρω δεν νομίζω όμως να κάνουν τίποτε για να κάνεις πχ μια τρομοκρατική επίθεση είναι άλλοι η παράγοντες που την κάνουν τουλάχιστον Ελλάδα κσι εξωτερικό άλλοι παράγοντες απλά αυτοί την εποχή όλοι θέλουν φιλαγμα και η 2 πλευρές

    1. Έχεις καταντήσει ανέκδοτο,συνέχισε έτσι 🙂

    2. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και μας διασκεδάζεις με τις ασυναρτησίες σου …

  5. μπα τωρα ξυπνησαν οι κοιμησμενοι κομματοκοπρητες της κυπ…..χα χα καλα κρασα με τοσα εκατομμυρια απο δαυτους που εχουμαι εντος της χωρας εχουμαι να ζησουμαι πολλα

Comments are closed.