Στραβοί, κουτσοί στον Άγιο… ΣΥΡΙΖΑ – Δημήτρης Παπανώτας: «Σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος για πρόεδρος»

Κοινοποίηση:
papanwtas

Πολλές παροιμίες του θυμόσοφου λαού μας, έρχονται στο μυαλό μας με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα συγκρατηθούμε. Μετά και την οριστική “έκπτωση” του Στέφανου Κασσελάκη, άνοιξαν οι “ασκοί του Αιόλου” και πήραν φόρα οι… υποψήφιοι.

Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος δήλωσε ότι σκέφτεται να είναι και αυτός υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει» είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε: «Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Ν.Φαραντούρης: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ευρωβουλευτής, Νίκος Φαραντούρης, έχει μπει σε σκέψεις:

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είμαι υποψήφιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φαραντούρης, μιλώντας στην ΕΡΤ, και προσθέτοντας πως «δέχομαι πολλές εισηγήσεις… αλλά επειδή επίκειται μια Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αποκρυσταλλώσει και τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο και τις εκλογικές μας διαδικασίες, θέλω να είμαι πολύ εγκρατής και προσεκτικός στις διατυπώσεις μου και στις όποιες ανακοινώσεις μου».

Πάντως, ο Ν.Φαραντούρης ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν όταν και όπου πρέπει. «Ως μοναδική προϋπόθεση για να συμμετάσχω σε μια τέτοια διαδικασία στον εαυτό μου βάζω να μπορέσω να αποτελέσω έναν πόλο ενότητας, συμπερίληψης, συντροφικότητας, εξωστρέφειας και σοβαρότητας και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν αυτό τον ρόλο. Δεν καμώνομαι ότι εγώ είμαι αυτός που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά ή είμαι μόνο εγώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ειναι σαν να λεμε στη χωρα των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος.
    Να και ο παπατρομπας

  2. ε μα λεει η παπαλαμπραινα παπανωτα…αμα το πουστονεο μπορει να γινει αρχηγος του ξυριζα…εγω ο παλιοπουστ@ς δν θα μπορω που ξυριζομαι απτα 5 μου?εχει ενα δικιο η κουραδα με τη λοατκι τζαμαρια στη μαπα!

  3. Φεύγει ο ένας πουστης, έρχεται ο άλλος πουστης. ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΌΜΜΑ Η ΛΟΥΓΚΡΟ ΜΠΑΡ ? Έτσι που πάει το πράμα οι γεροι του ψυριζα θα γαμουν με 10 πουτσες απο έλλειψη αντρών.

  4. Από μαιντανός σε πρωινάδικο ονειρεύεται αρχηγία στον συριζα. ¨Εχουμε τρελαθεί τελείως. Ο θεός να βάλει το χέρι του!!!

  5. Ρε δε πάτε στο διάολο κωλοπουστ@ράδεδς που θέλετε και εξουσία, αλλά με την μεγαλύτερη πουστ@ρ@ την Κούλα τι περιμένετε.. Βόδια κωλογρεκύλοι, πότε θα ξυπνήσετε!!! Που είσαι ρε Παπαδόπουλε

  6. σε μια κοινωνια καμπουρηδων και νοητικων προβληματων ποιοι κυβερνουν; και ποιοι βαζουν υποψηφιοτητα; ε; Αναποδε κοσμε. Να Εισαι Γερος Κωνσταντινε Βαθιωτη και ολοι σαν εσενα.

  7. παντού πο@@στηδες στον πολιτικο βίο ένας άντρας με αρ@@δια δεν υπάρχει να κυβερνήσει πήρε θάρρος τώρα και η άγρια λουγκρα ο παπανωντας….σκετη απογοήτευση είμαστε

  8. Ούτε στραβοί, ούτε κουτσοί. Μια χαρά π@ύστηδες είναι. Μακάρι να γίνει πρόεδρας @ Παπανώτ@ με αντιπρόεδρο τ@ν κασέλλα.

  9. Πως δε πρόσφερε!!
    Προδωσε τη χώρα και έδωσε το όνομα Μακεδονία στους γύφτους.
    Έγραψε τους Έλληνες στα αρχίδια του.
    Ουστ ξεφτιλησμενοι παράσιτα.

  10. οταν ειναι ψυλα γλιφουν πατοκορφα οταν ο αλλος ειναι στο καναβατσο βριζουν αυτο το αποκωμα δεν εχει να προσφερει τιποτα στην πατριδα

Leave a Response