Συγκίνηση στη μαύρη επέτειο για το ΜΑΤΙ… η στιγμή με τα 104 φαναράκια στην Αργυρά Ακτή – Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
ΜΑΤΙΙ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στις εκδηλώσεις για την έκτη επέτειο από τη φονική φωτιά στο Μάτι.

Μετά το τρισάγιο και το Προσκλητήριο νεκρών στον Νέο Βουτζά, έγινε πομπή προς το Μάτι, η οποία κατέληξε στην Αργυρά Ακτή. Εκεί, οι συγγενείς άναψαν 104 φαναράκια τα οποία «απελευθέρωσαν» στη θάλασσα στη μνήμη των θυμάτων.

ΕΓΚΛΗΜΑ στο ΜΑΤΙ: Οδύνη στο μνημόσυνο για τα 6 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς αλλά και πυρόπληκτοι, ξέσπασαν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νίκος πυρόπληκτος στο Μάτι
    23.07.2024,
    Είμαστε κάτοικοι της περιοχής και απ’ αυτούς που δεν κάηκαν ζωντανοί. Σαν σήμερα κάηκαν ζωντανοί μαρτυρικά 104 αθωοι άνθρωποι. Δεν πετάξανε εναέρια μέσα …δεν υπήρχε πυροσβεστική …δεν υπήρχε καμιά συνεννόηση μεταξύ τους… δεν υπήρχαν νερά στους πυροσβεστικούς κρουνους .γιατί υπήρχε διακοπή ρεύματος. Μας άφησαν να καούμε ζωντανοί οι άχρηστοι οι ανίδεοι οι ανεύθυνοι οι τεμπέληδες που υποτίθεται διοικούσαν.. που εμείς όλοι τους πληρώνουμε. Ήταν μία δολοφονία κατά συρροή …104 αθώοι άνθρωποι, παιδάκια ,γονεις και κάθε ηλικίας συνάνθρωποι μας κάηκαν ζωντανοί ουρλιαζοντας Τα φαναράκια τους πλέουν μπροστά μας αλλά αυτοι είναι Καμμένοι ζωντανοί. Κανείς δεν τιμωρήθηκε κανείς δεν πήγε φυλακή κανείς δεν απολύθηκε αλλά αντιθέτως αναβαθμίστηκαν κάποιοι! Είμαστε μία χώρα που δεν υπάρχει σωτηρία για αυτήν …

Comments are closed.