Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου: «Στον 3ο μήνα έπαθα παλινδρόμηση εμβρύου και απέβαλα, είπα πως δεν θέλω να προσπαθήσω ξανά»

Κοινοποίηση:
IMG_3014 (1)

Σήμερα το πρωί, 25 Σεπτεμβρίου 2024, η Ηρώ Μουκίου μοιράστηκε προσωπικές της στιγμές στην εκπομπή Super Κατερίνα, ενόψει της πρεμιέρας της σειράς «Άγιος Έρωτας» στον Alpha, στην οποία συμμετέχει

 

 

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι πριν από κάποια χρόνια είχε βιώσει την απώλεια κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Αυτή η εμπειρία την έχει επηρεάσει βαθιά και την έχει οδηγήσει σε σημαντικές σκέψεις σχετικά με τη ζωή και την τέχνη.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι και να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε μία περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση και μας σύστησαν. Τα άφησα όλα και πήγα να ζήσω μαζί του στη Λάρισα», περιέγραψε αρχικά.

«Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Την αποβολή στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου την έπαθα το 2004, ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει ένα θέμα με το έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε αποβολή, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και απογοητεύτηκα, γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα “αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω”», παραδέχθηκε.

«Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Ηρώ Μουκίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response