Συγκλονίζει η Τζώρτζια των «Μπλε»: Ο 21χρονος Ερμής που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα ήταν βαφτιστήρας μου

Κοινοποίηση:
1518776524114-mple

Η τραγουδίστρια απευθύνει δριμύ κατηγορώ ενάντια σε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης του 21χρονου, καθώς από τα λάθη και τις παραλείψεις τους -σημειώνει η ίδια- χάθηκε άδικα ο νεαρός ορειβάτης


Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, η γνωστή τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά από τους «Μπλε». Η τραγουδίστρια εξομολογείται μέσω των social media ότι είναι η μητέρα του άτυχου σκιέρ Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που είχε στα Τζουμέρκα.

Η τραγουδίστρια απευθύνει δριμύ κατηγορώ ενάντια σε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης του 21χρονου, καθώς από τα λάθη και τις παραλείψεις τους -σημειώνει η ίδια- χάθηκε άδικα ο νεαρός ορειβάτης.

.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. καιρος Δημοι χιονοδρομικα συλλογοι ορειβατικοι να βαλουν ρεφενε να παρουν κανα ελικοπτερο και γιατρο για καθε χειμερινη σεζον γιατι αμα περειμαινουν απο τον κουλη σωθηκαναι

  2. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του Ερμή-Θεοφάνη και να δώσει παρηγοριά στους γονείς του και στο αδερφάκι του και τους οικείους του. Τα παλληκάρια της ΕΜΑΚ τα πραγματικά είναι σε αναστολή και έχουν μείνει οι δευτεράντζες παντού. Τόσο απλά. Οργανωθείτε μεταξύ σας.

  3. Πολύ σωστά τα λέει. Τις ομάδες διάσωσης πρέπει να τις στελεχώνουν πρώην αθλητές, ορειβάτες, άνθρωποι που ξέρουν τα βουνά, όχι γραφειοκράτες!

Comments are closed.