Συγκλονίζει η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς! Η Εθνική Ελλάδος “γονάτισε”και την Ιρλανδία με 2-0!

Κοινοποίηση:
Εθνική Ομάδα

Την ξέφρενη και απόλυτη πορεία της στο δεύτερο γκρουπ του Nations League απτόητη η Εθνική ομάδα επικρατώντας με 2-0 της μαχητικής Ιρλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε τέρματα των Τάσου Μπακασέτα και (48’) και Πέτρου Μάνταλου (92’). Αποτέλεσμα, που της επέτρεψε να πανηγυρίσει την τέταρτη διαδοχική νίκη, που την διατήρησε ακλόνητη στο ρετιρέ, τρεις βαθμούς μακριά από την δεύτερη Αγγλία.

Με φουλ επιθετικές διαθέσεις μπήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ, που θα διευκόλυνε το έργο της. Μόλις στο 9’ χάθηκε η πρώτη σημαντική ευκαιρία για την Εθνική να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ιρλανδία! Ο Παυλίδης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και ο Μασούρας εκτέλεσε στην κίνηση, με τον Κουίβιν Κέλεχερ να αντιδρά και να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η Εθνική συνέχισε να … σφυροκοπά την αντίπαλη εστία και στο 19’ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπακασέτας έκανε φοβερή κοφτή ντρίμπλα και το τελείωμα, ο Κέλεχερ το έβγαλε με το πόδι και ο Παυλίδης που αιφνιδιάστηκε δεν κατάφερε να τον νικήσει με κοντινό πλασέ.

Στο 29’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ιρλανδία! Μπακασέτας, Τζόλης και Γιαννούλης να συνδυάστηκαν καταπληκτικά κρύβοντας την μπάλα, αλλά ο τελευταίος δεν να νικήσει με το πλασέ του τον Κέλεχερ.

«Καθάρισαν» Μπακασέτας και Μάνταλος

Η υπεροχή της Εθνικής απέφερε καρπούς στο 48’. Τζόλης και Μπακασέτας συνεργάστηκαν ωραία λίγο έξω από την περιοχή, ο αρχηγός της Ελλάδας έπιασε το σουτ με το δεξί και νίκησε τον Κέλεχερ. Με τον σκόρερ να βγάζει το περιβραχιόνιο και να δείχνει τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στον εκλιπόντα Τζορτζ Μπάλντοκ…

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 92’

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response