Συγκλονίζει το μήνυμα του πιλότου F-16 της ομάδας «Ζευς» από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν»

Κοινοποίηση:
01f4d1d9-pilotos

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί που πραγματοποίησε ο χειριστής του αεροσκάφους F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ενθουσίασαν τον κόσμο που παραβρέθηκε.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Ελλάδα. Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, έφυγαν και θα περάσουν. Ας τιμήσουμε όσους έχουν μέλλον!», ήταν το μήνυμα πιλότου F-16, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, για την 28η Οκτωβρίου.

«Ας τιμήσουμε τις θυσίες του παρελθόντος με ενότητα και αφοσίωση την πατρίδα, προσβλέποντας σε ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε στο μήνυμά του ο σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, από F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ.

«Χρόνια πολλά Ελλάδα», συμπλήρωσε ο πιλότος.

«Με την ιστορία, σε κάθε σημείο της πατρίδας μας, σε γη, ουρανό και θάλασσα, ο ελληνικός λαός σας τιμά και σας εμπιστεύεται. Χρόνια πολλά», είπε από την πλευρά της η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response