Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με τον νεκρό επίδοξο δολοφόνο του Τραμπ στη στέγη

Κοινοποίηση:
Secret-Service-Policemen

Αμερικανοί πολιτικοί σύμμαχοι του Τραμπ ζητούν απαντήσεις και αφήνουν να εννοηθεί πως επρόκειτο για «δουλειά εκ των έσω»!

Ο Αμερικανός γερουσιαστής, Chuck Grassley δημοσίευσε ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει την κατάσταση λίγα μόλις λεπτά μετά τα πυρά που δέχθηκε ο Τραμπ.

Όπως θα δείτε στο 3λεπτο απόσπασμα, μέλη της «Μυστικής Υπηρεσίας» (Secret Service) βρίσκονται δίπλα στο αιμόφυρτο πτώμα του 20χρονου, Τόμας Κρουκς, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Τραμπ.

Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι συζητήσεις των πρακτόρων πάνω στη στέγη:

«Αυτός είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που έστειλε την αρχική φωτογραφία και τον είδε να κατεβαίνει από το ποδήλατο και να αφήνει την τσάντα με τα βιβλία και στη συνέχεια τον έχασε από τα μάτια του», ακούγεται να λέει ένας αξιωματικός στον πράκτορα της «Μυστικής Υπηρεσίας».

Από την πλευρά του ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής, Chuck Grassley, έγραψε τα εξής στο Twitter:

«Τα πλάνα της κάμερας από την στολή του πράκτορα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες από όσες θα μοιραστούν οι μυστικές υπηρεσίες. Χρειαζόμαστε λεπτομερείς απαντήσεις το συντομότερο δυνατόν για τα κενά ασφαλείας. Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ».

Ο Grassley αποκάλυψε ότι το βίντεο ελήφθη από τη Μονάδα Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Beaver μετά από αιτήματα του Κογκρέσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καμία προστασία δεν είχε. Ολόκληρη η περιοχή αφύλακτη. Ό,τι ήθελε έκανε ο δράστης. Καμία σχέση όπως παρουσιάζονται οι μυστικές υπηρεσίες στις χολιγουντιανές ταινίες. Και οι γυναίκες πράκτορες κάτι χοντρές σαν και μένα, καμία ευελιξία. Καλά έκανε και τις έδιωξε.

Comments are closed.