Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα έκλεψε αυτοκίνητο και στη συνέχεια πάτησε τον ιδιοκτήτη

Κοινοποίηση:
poli_kleftis_listis

Η περιφερειακή αστυνομία του Peel έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από κάμερα ασφαλείας την Τετάρτη, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να χτυπά έναν άνδρα ενώ φέρεται να έκλεβε το SUV του Porsche νωρίτερα αυτό το μήνα στη Μισισάουγκα.

Αυτή η γυναίκα, που τώρα καταζητείται για την κλοπή οχήματος και την επικίνδυνη επιχείρηση πρόκλησης σωματικών βλαβών, απαθανατίζεται στο βίντεο να λέει στον άνδρα που βρίσκεται στο σπίτι του να δει την Porsche Cayenne. Η αστυνομία είπε ότι ανταποκρινόταν σε μια διαφήμιση του Auto Trader και το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 2 μ.μ. στις 6 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Winston Churchill και Eglinton Avenue.

Λέει στον άντρα ότι περιμένει τον μπαμπά της, αλλά ζητά να δει πρώτα το όχημα. Η κάμερα του κουδουνιού της πόρτας καταγράφει μια καθαρή εικόνα της υπόπτου, την οποία η περιφερειακή αστυνομία Peel προσπαθεί ακόμα να αναγνωρίσει.
Λίγο μετά, μια διαφορετική γωνία κάμερας ασφαλείας δείχνει τον άνδρα να κλείνει την πόρτα του συνοδηγού ενώ η γυναίκα παραμένει στη θέση του οδηγού.

Στη συνέχεια εμφανίζεται να κλειδώνει τις πόρτες, αφήνοντας τον πωλητή να ελέγχει τα χερούλια.
Όταν ο άντρας κινείται πίσω από το λευκό SUV, η γυναίκα κάνει όπισθεν δυνατά και τον χτυπά με δύναμη. Ο άνδρας εξαφανίζεται καθώς το SUV τρέχει προς τα πίσω στο δρόμο.

Κάποια στιγμή φαίνεται να κρατλα την πλάτη του καθώς αντιμετωπίζει τη γυναίκα από το παράθυρο.

Η αστυνομία αναζητά επίσης πληροφορίες για τους οδηγούς δύο άλλων SUV — ένα με ασημί-γκρι και ένα μπλε — σε σχέση με την υπόθεση.

«Να είστε προσεκτικοί όταν πουλάτε αντικείμενα στο Διαδίκτυο», είπε η αστυνομία, σημειώνοντας ότι η υπηρεσία προσφέρει ζώνες ανταλλαγής αγορών και πωλήσεων σε κάθε ένα από τα αστυνομικά της τμήματα.

Η περιοχή Peel, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, παλεύει με κλεμμένα οχήματα και ληστείες αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Αυτόν τον Μάρτιο, ονομάστηκε «πρωτεύουσα κλοπών αυτοκινήτων του Καναδά».

Πέρυσι, η περιοχή είχε 8.322 κλοπές συνολικά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response