Συλλογή τροφίμων για Έλληνες πολύτεκνους! Γιατί δεν ζούνε όλοι με επιδόματα!

Κοινοποίηση:
επιδο

Την εποχή που η νεοφιλελεύθερη επέλαση με την ακρίβεια, την υπερφορολόγηση, τη διάλυση της μικρής και μεσαίας τάξης δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Την στιγμή που η κυβέρνηση παραχωρεί “νομιμότητα” εκτός από επιδόματα σε αλλοδαπούς. Την ώρα που ο πυρήνας της οικογένειας βάλλεται από την υπογεννητικότητα αλλά και την προώθηση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Μέσα σε αυτούς και οικογένειες πολυτέκνων που αντί να αποτελούν παράδειγμα, ούτε βοηθούνται, ούτε ενισχύονται.

Τις Άγιες αυτές ημέρες, το χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Το Εθνικό Μέτωπο συγκεντρώνει τρόφιμα για ελληνικές οικογένειες. Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΚΔ Αθηνών, Καρόλου 28 πλ. Καραϊσκάκη και ώρες 19.00 με 21.00

Ας βοηθήσουμε όλοι, ώστε ο νέος χρόνος, να βρει με χαμόγελο γονείς και Ελληνόπουλα.

Πληροφορίες στο τηλ: 211 2100971

Γραφείο Τύπου Εθνικού Μετώπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Να γεννάνε μονο ξερουν, να τα μεγαλωνουν δε φτανουν τα ρημαδια τα λεφτα μετα.

  2. Ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται είναι άξιες επαίνου!! Αν και άνεργος θα προσπαθήσω να μαζέψω κάποια τρόφιμα και θα πω και σε γνωστούς μου φίλους και συγγενείς αν μπορούν να μαζέψουν και εκείνοι κάποια τρόφιμα.

Comments are closed.