Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μητσοτάκη για την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση:
Αγγελόπουλι - Μητσοτάκης

Το θέμα του ΣΕΦ αποτελεί καίριο ζήτημα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.
Οι Ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Ειδικότερα, το θέμα της συνάντησης ήταν το ΣΕΦ και η παραχώρησή του στην πειραϊκή ομάδα.
Ωστόσο, από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν βγαίνει κάτι. Όπως και για το αποτέλεσμα της συνάντησης. Αν και θα υπάρξουν νέες επαφές άμεσα, για το μείζον αυτό ζήτημα για τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πώς παρόντες ήταν ακόμα ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. Αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Επίσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης. Όπως και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Ακόμη, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν ειναι του κουλη να τα παραχωρησει. και το οακα να το παρει πισω και τα χρεη που εσβησαν απο τις παε να τα ζητησει πισω και μην τολμησει να δωσει χρημα για την εταιρεια του αλαφουζου να χτισει γηπεδο.

  2. Δεν θέλουν απλά το ΣΕΦ, θέλουν η κυβέρνηση να το ανακαινίσει πριν τους το παραχωρήσει… για αυτό έχει κολλήσει το θέμα.
    Δηλαδή με χρήματα από τον Έλληνα φορολογούμενο που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα πλέον θελουν να γίνει εξολοκλήρου ανακαίνιση στο ΣΕΦ πριν το παραλάβουν!!!
    Αυτοί που χρωστάνε ακόμα το ρεύμα της χαλυβουργικής….

Leave a Response