Συνέδριο Δημοκρατικών… Θεατρική παράσταση για Μπάιντεν

Κοινοποίηση:

Το τέλος του πρόεδρου Μπάιντεν, η υποκρισία και η μεγάλη παρακμή των ΗΠΑ… Οι Δημοκρατικοί φρόντισαν να ”ξεφορτωθούν” τον αποτυχημένο, πριν το βαρύ κατηγορητήριο στην Βουλή με αίτημα την καθαίρεσή του.

Μετά την θεατρική παράσταση ”συνέδριο Ρεπουμπλικάνων” (Ιούλιο), ήρθε η σειρά της άλλης θεατρικής παράστασης ”συνέδριο Δημοκρατικών”.

Με ολίγες χιλιάδες αντιπροσώπους από τις Πολιτείες να κρατούν επιγραφές που τους έχουν δώσει, ως χρήσιμοι κομπάρσοι, γιά τις… τηλεοπτκές ανάγκες προβολής του συνέδριου.

Το συνέδριο Δημοκρατικών 2024 στην πόλη με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα, το Σικάγο, παραπέμπει στο συνέδριο 1968. Τότε ο πρόεδρος Τζόνσον δεν ζήτησε επανεκλογή και το συνέδριο έγινε με μεγάλες διαδηλώσεις κατά του πόλεμου στο Βιετνάμ.

Τώρα, ο Μπάιντεν αποχώρησε και οι μεγάλες διαδηλώσεις γίνονται γιά διαφορετικά θέματα, αλλά βασικά κατά της στήριξης των ΗΠΑ στην γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ, με θύματα Παλαιστίνιους.

Στις ΗΠΑ, η λέξη ”γενοκτονία” είναι -άτυπα- απαγορευμένη, επειδή σε αυτήν την χώρα έγινε η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών, με θύματα τους κατοίκους Αμερικής (ΗΠΑ), Ινδιάνους.

Κατά σύμπτωση, την ίδια ημέρα της αποχαιρετιστήριας ομιλίας Μπάιντεν στην πρώτη ημέρα του συνέδριου (19 Αυγ. ’24), δόθηκε στην δημοσιότητα το βαρύ κατηγορητήριο Επιτροπών της βουλής, με αίτημα την καθαίρεσή του, με αφορμή πράξεις του υιού του και του ίδιου, ειδικά ως αντιπρόεδρου επί Ομπάμα (π.χ. ανάμιξη Ουκρανία), που πιστοποιούν διαφθορά, με στόχο το κέρδος.

Οι γραφικοί Ρεπουμπλικάνοι, θημήθηκαν 5 μήνες πριν την λήξη τη θητείας του Μπάιντεν να ζητήσουν ”καθαίρεση”.

Αλλά και οι Δημοκρατικοί, φρόντισαν να ”ξεφορτωθουν” τον Μπάιντεν, πριν το αίτημα -με το βαρύ κατηγορητήριο- γιά καθαίρεση.

Στην ομιλία του στο συνέδριο, Σικάγο, ο αποτυχημένος, υποκριτής πρόεδρος Μπάιντεν, είπε τα γνωστά. Τι έχει κάνει, αλλά απόφυγε να πει τα πολλά και σημαντικά που δεν έκανε, με αποτέλεσμα τα οικονομικά χάλια της χώρας. Με τις τιμές σε όλα τα προϊόντα στα ύψη, το κόστος ζωής απαράδεκτα υψηλό, τις εκατοντάδες χιλιάδες άστεγους κ.ά. Δηλ. φτωχοποίηση του λαού μιάς παλαιότερα δυνατής και ευημερούσας χώρας.

Ενοχλητικά υποκριτικές και οι ομιλίες άλλων ”παραγόντων” π.χ. Χίλαρυ Κλίντον. Στο συνέδριο, ούτε λέξη γιά τον τρόπο που το κατεστημένο του κόμματος (με την υπερήλικη Πελόζι), τον πέταξαν.

Οι εκλογές 5 Νοεμβρίου ’24, θα κριθούν από την οικονομία και τους αναποφάσιστους.

Ο πρ. πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αντιμετωπίζει την ίσαμε τώρα αντιπρόεδρο του Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρρις.

Αν συνεχιστεί η παράδοση και η (άσχημη) οικονομία παίξει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε θα έχουμε νίκη Τραμπ. Και αυτό γιατί ο λαός στις ΗΠΑ δεν ασχολείται με τα χαζά συνθήματα ”κινδυνεύει η Δημοκρατία με τον Τραμπ”, αυτά που χρησιμοποιούν οι Δημοκρατικοί, επειδή απότυχαν στα ζητήματα οικονομίας.

Με την Αμερική (ΗΠΑ) σε πτώση και παρακμή, τον δικομματισμό και τις μεγάλες ανισότητες, οι βολεμένοι πολιτικοί δεν πείθουν. Ο κόσμος τους βαρέθηκε. Βαρέθηκε να ακούει τα ίδια και τα ίδια προεκλογικά γιά ”πόσο μεγάλη θα κάνουν την Αμερική” και λοιπά χαζά.

Ο λαός θέλει δραστικές λύσεις στα σημαντικά προβλήματά του, το κατεστημένο αδιαφορεί και οι παραστρατιωτικές, καλά οπλισμένες ακροδεξιές οργανώσεις, περιμένουν την αφορμή.

Τώρα ζούμε πάλι την αποθέωση της υποκρισίας: Ο Τραμπ κάνει προσωπικές επιθέσεις στην Χάρρις, αποφεύγοντας να πει τι θα κάνει, αν εκλεγεί, γιά οικονομία κλπ. Το μόνο βέβαιο είναι η στήριξή του στους λεφτάδες και η προκλητική αδιαφορία του γιά τον λαό.

Η Κάμαλα Χάρρις υπόσχεται να πράξει γιά οικονομία κλπ. Δηλ., ότι δεν έπραξε κοντά 4 χρόνια ως αντιπρόεδρος!!!

Και ο λαός πληρώνει σχεδόν διπλάσια τιμή σε καταναλωτικά προϊόντα (τρόφιμα κ.ά.) και την βενζίνα γιά αυτοκίνητα 3.60 δολ. το γαλόνι, όταν πριν 3 χρόνια πλήρωνε 2 δολ. Υποτίθεται ότι οι ΗΠΑ είναι πρώτη σε παραγωγή πετρελαίου και ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε υποσχεθεί (εξαπατώντας) ότι θα διοχέτευε με καύσιμα την αγορά από τα ”στρατηγικά αποθέματα”, γιά να πέσει η τιμή.

Τίποτα δεν έπραξε ο ψεύτης και αποτυχημένος. Το μόνο που μας έλεγε ήταν ”φταίει ο Πούτιν, φταίει η Κίνα, Ουκρανία” κλπ χαζά. Το μόνο που έπραξε ήταν η δημιουργία του πόλεμου (Ουκρανία) γιά πωλήσεις αμερικάνικων όπλων σε ”συμμάχους” και γιά να καλυφθούν οι οικογενειακές του βρωμιές (Ουκρανία). Όπως και ο εξευτελισμός της χώρας με την τυφλή στήριξη της γενοκτονίας στην Γάζα.

Οι ΗΠΑ, ο λαός, δεν περιμένουν κάτι καλύτερο από τις μετριότητες Τραμπ και Χάρις. Και με θεατρικές παραστάσεις και ”βαρύγδουπες” δηλώσεις, γιά εξαπάτηση αφελών, δεν λύνονται τα σοβαρά προβλήματα που βασανίζουν την χώρα.

Οι ΗΠΑ είναι σε πορεία μεγάλης παρακμής, στα τελευταία της ως ”αυτοκρατορία”. ‘Oσοι ζούμε στις ΗΠΑ, βλέπουμε, αισθανόμαστε την κατάντια, την παρακμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: