“Συνέχισε έτσι και την επόμενη φορά θα σε ντύσουν γυναίκα”-Πως έφτασε στο Μέγαρο Μουσικής ο εξοχότατος ΠτΔ για να μην τον πετύχουν οι διαδηλωτές! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
εξωφυλλο

Δεν θα το πιστεύετε όταν δείτε πως έφτασε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής στην Θεσσαλονίκη για να αποφύγει τους διαμαρτυρόμενους πατριώτες που βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση και υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα και με την επιτροπή αγώνα Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία ο ΠτΔ έφτασε εκεί με ΤΑΞΙ για να μην γίνει αντιληπτός από τους διαδηλωτές!

με ταξι

Μετά από αυτό τα σχόλια των χρηστών του facebook έπεφταν βροχή και ένα από αυτά αναφέρει: “Συνέχισε έτσι και την επόμενη φορά θα σε ντύσουν γυναίκα”
Διαβάστε επίσης: «ΑΛΗΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ- ΠΡΟΚΟΠΗ». Απόπειρα ξυλοδαρμού στην μάνα του βορρά Θεσσαλονίκη του πρόεδρου της Δημοκρατίας, από πλήθος Πατριωτών Μακεδονομάχων. «Ήρθες να κλάψεις για τους Εβραίους του Ολοκαυτώματος, για την Μακεδονία όμως δεν έκλαψες, ρε παλιάνθρωπε», του φώναζαν εν χορώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πάκη άει τράβα να κάνεις αλκοοτέστ! Οι Σταλινοφασίστες του Τσίριζα είναι «δημοκρατικό τόξο»;
    Θα σε κάνει ωραία ΝΥΦΟΥΛΑ ο λαός, μην ανησυχείς…. Μισθωμένε μανδαρίνε αριστερής μπόχας! Μη φτύνεται, χαλάτε το σάλιο σας και μπορεί να πλημμυρίσουμε! Αδικημένη απ’ τη φύση μετριότητα ΠΡΟΘΥΜΗ για εμπορευματοποίηση της SOROκονόμας εν ονόματι της αριστερίλας εν μέσω σταλινικής «δημοκρατίας» της πάρτης υλοποιούμενης από Ελληνοφοβικούς Ρατσιστές δεξιάς τσέπης. ΚΟΥΛΗ για πες μας, θα τον ξαναψηφίσης;;;;;;;;;;;

  2. Γιατί δεν λέτε ότι είναι ακλοολικός. Τελείως ακατάλληλος για πρόεδρος δημοκρατίας το ανθρωπάκι που άφησε την Αθήνα να καεί και να λεηλατηθεί απο τους μπολσεβίκους, μπαχαλάκηδες , γύφτους και λαθρομετανάστες, μαζί με τον Βούδα της Ραφήνας.

  3. Όταν είχαμε πραγματική δημοκρατία και η κυβέρνηση που ανέλαβε ήταν για τον λαό και όχι για τις τσέπες τους: https://goo.gl/images/UNLWGS Τώρα και γυναίκες θα ντύνονται και θα μάθουν να τρέχουν και σιγά σιγά σα τα ποντίκια θα φεύγουν από το προσκήνιο αφού τα διάλυσαν όλα και πριν σκάσει η πραγματική πτώχευση και τα ταλιμπάνια που μας έφεραν αρχίσουν να μας σφάζουν.

  4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΤΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣ ΑΕΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ.

  5. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

  6. Ο/Η η μακεδονια ειναι ελληνικη η ελλαδα ειναι μακεδονικη λέει:

    Το (πα)πάκι του τσίπρα θα πνιγεί στα λύματα μαζί με την οικογένεια του…..

Comments are closed.