Συνέχισε την προέλαση η Λάρισα, κόλλησαν στο 1-1 Ηρακλής και Καβάλα

Κοινοποίηση:
ΑΕΛ

Την… προέλασή της στη Super League 2 συνέχισε η ΑΕΛ! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε 3-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βορείου ομίλου με 9 βαθμούς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στον 1 βαθμό, γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή τους ήττα.
Ο Εθνικός προηγήθηκε από το 31′ με σουτ του Φερνάντο Κόλα, όμως μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο μέρος η Λάρισα κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Γιάννη Πασά, ένα με κεφαλιά και ένα με εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ υπέγραψε ο Παναγιώτης Μωραΐτης με σουτ στο 90’+3′.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).
Χωρίς νίκη παρέμειναν Ηρακλής και Καβάλα μετά από τρεις αγωνιστικές της Super League 2! Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Χαλάστρας και έμειναν στην ισοπαλία (1-1), με αμφότερες να μένουν στους δύο βαθμούς και να προβληματίζουν με την εικόνα τους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο 34′, μετά από γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου, που δημιούργησε και έπειτα ολοκλήρωσε με δυνατό πλασέ τη φάση για το 0-1 της Καβάλας. Ο Ηρακλής πίεσε, έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αναστασίου, και τελικά τη βρήκε με κεφαλιά του Θοδωρή Τσιριγώτη, που πήρε ριμπάουντ και εκτέλεσε προ κενής εστίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response