Συναγερμός στις αρχές για εξαφάνιση ανήλικου από τον Βύρωνα

Κοινοποίηση:
xamogelo-640x426

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός λόγω της εξαφάνισης του 17χρονου Εμμανουήλ Κ., ο οποίος χάθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Αυγούστου από την περιοχή του Βύρωνα στην Αθήνα.

 

Το οργανωμένο δίκτυο «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι που ενδέχεται να θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Εμμανουήλ Κ. έχει ύψος 1,75 μέτρων, κανονική σωματική διάπλαση, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

 

Η ενδυμασία του 17χρονου τη στιγμή της εξαφάνισης

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, αθλητική βερμούδα καφέ απόχρωσης και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακόμη, τονίζεται πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: