Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που έβαζαν ανήλικα να ζητιανεύουν στη Σαντορίνη

Κοινοποίηση:
syllipsi-gynaika-me-xeiropedes

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θήρα της Σαντορίνης καθώς κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Οι δράστιδες προέβαιναν σε επαιτεία εκμεταλλευόμενες ανήλικα παιδιά με σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Ειδικότερα, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαπές ηλικίας 17 και 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Έβαζαν παιδιά να επαιτούν σε σημεία με τουριστική κίνηση

Όπως διακριβώθηκε, οι δράστιδες χρησιμοποιούσαν – εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα ανήλικα παιδία τα οποία εντοπίσθηκαν να επαιτούν, σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή τους. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να το πρόβλημα. Το αδίκημα γίνεται στην Σαντορίνη.
    Οι γύφτοι σκοτώνουν, ληστεύουν, κλέβουν, βιαιοπραγούν ζητιανεύουν και λεηλατούν σε όλη την Χώρα και εμείς ενδιαφερόμαστε μην τυχόν ενοχληθούν οι τουρίστες. Δεν φταίνε οι κυβερνήσεις μόνο, φταίνε και οι λοβοτομημένοι βλάκες που τους επιβραβεύουν με την ψήφο τους.
    Νόμος ΠΑΝΤΟΥ.
    Και στην Σαντορίνη και στο Μενίδι

  2. Η εκμετάλλευση αυτών των ζώων, γίνεται από χειρότερα ζώα, δίποδα.
    Πάραυτα, η αστυνομία δεν νομοθετεί. Ελέγχει την εφαρμογή τους. Η νομοθετική αρμοδιότητα εμπίπτει στην βουλή των φωστήρων.
    Τα δε μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, έχουν ρατσιστικά κίνητρα, αφού κόπτονται για τα δικαιώματα μόνο ορισμένων ζώων, αυτών που τους αρέσουν. Αδιαφορούν για έντομα, αρουραίους, ή κοτόπουλα, χοίρους, αμνοερίφια, με τα οποία τρέφονται οι γάτες και οι σκύλοι.
    Θα ιδρύσω την Εταιρεία Προστασίας Κανθαριδών, θα στηθώ έξω από τα σούπερ μάρκετ και θα μηνύω όσους αγοράζουν teza.

  3. Για τα καημένα τα γαϊδουράκια που βασανίζονται από τα διποδα γίδια, η αστυνομία και οι φιλοζωικές δεν μπορούν να κάνουν κάτι;

Comments are closed.