Συνελήφθησαν τρεις αστυνομικοί για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Χαλκίδα – Εριχναν στο ψαχνό οι “σερίφηδες” του Χρυσοχοΐδη

Κοινοποίηση:
astynomia55

Τρεις αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο όχημα με έναν άνδρα και μια γυναίκα επιβάτες και έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και άρχισε καταδίωξη όπου οι σερίφηδες του Χρυσοχοϊδη ρίξανε πάνω από 15 σφαίρες.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για οπλοφορία και χρήση όπλου από αστυνομικούς.

Το βίντεο φέρεται να το τράβηξαν νεαροί θαμώνες της πλατείας, καθώς η ώρα ήταν περασμένη (00:30’).  Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή του Δέλτα της Χαλκίδας. Παντού τριγύρω υπάρχουν σπίτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής ακούνε τους πυροβολισμούς και τις φωνές και βγαίνουν αναστατωμένοι στις αυλές τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται μάρτυρες τέτοιου περιστατικού.

Μπορεί το αρχηγείο της αστυνομίας να μην έχει βγάλει καμία ανακοίνωση, ωστόσο η τοπική του ΚΚΕ έχει απορίες:

«Γεννά ερωτηματικά και προκαλεί μεγάλη ανησυχία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό της η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ η επικίνδυνη καταδίωξη με χρήση πυρών από αστυνομικές δυνάμεις που έλαβε χώρα στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Νεάπολης Χαλκίδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 5/6.

Σύμφωνα με καταγγελίες, σημειώνει, δημιουργήθηκε σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των κατοίκων και πιθανών διερχομένων, αφού από τα πυρά προκλήθηκαν ζημιές ακόμα και σε ισόγεια κατοικία.

Τέλος, τονίζει: «Καλούμε την κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους να διερευνηθεί άμεσα το συμβάν και να παρθούν μέτρα για να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αν ηταν με συμβατικο αμαξι χωρις διακριτικα καλα εκαναν και δεν σταματησαν.Αν ομως ειχαν διακριτικα φαρο και τη γνωστη κορνα καλα εκαναν και τους εριξαν.Χιο χαλαρωσε λιγο αγορι μου.

  2. Καποιοι πουλανε τρελα!! Τι ηταν ρε και δεν ηταν αστυνομικοι;;;;; Εξωγιηνοι;;;; Εκαναν σημα στο αμαξι να σταματησει για ελεγχο και αυτοι πατησαν γκαζι και την κοπανησαν και μετα απο καταδιωξη πυροβολησαν τα λαστιχα !!! Μηπως επρεπε να βγαλουν τα θυμιατα και να θυμιασουν;;;; Ενας που δεν εχει να κρυψει τιποτα σταματαει στον ελεγχο , αυτο ξερω εγω!!

    1. δεν μπορουνε αστυνομικοι χωρις στολη μεσα σε συμβατικο οχημα να σταματησουνε αυτοκινητο για ελεχγο. πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον ενας αρχιφυλακας με στολη μεσα στο οχημα. ο οδηγος αν δεν αισθανεται ανετα και ασφαλης μπορει να συνεχισει να οδηγει με οση ψυχραιμια μπορει να εχει μεχρι καποιο σημειο με περισσοτερο κοσμο οπως π.χ. ενα ανοιχτο βενζιναδικο η την πλησιεστερη δημοσια υπηρεσια. Το δικαστηριο θα δικασει την πραξη του και ΟΧΙ η αστυνομια!

  3. οπου τους παιρνει κανουν τον μαγκα εκει που δεν τους παιρνει τουμπεκίχοντροκομενο

  4. “” Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται μάρτυρες τέτοιου περιστατικού.”” Τοτε που το προβλημα;;; Εχουν παρει το κολάϊ….. μια απο τα ιδια…στο ελλαδισταν……ας γυριζαν απο το αλλο πλευρο…..αφου στο ελλαδισταν δεν υπαρχει μετρο ουτε προκειται να αλλάξει κατι….. τις διαμαρτυριες τους στον μεγαλο πρόεδρα….

  5. Ενα κρατος της πλακας που συλαμβανει αστυνομικους που εκαναν το καθηκον τους και πυροβολησαν τα λαστιχα του αυτοκινητου των αλητων!! Ρε καραγκιοζηδες θα αφησετε την αστυνομια να κανει την δουλεια της;;;; Μαζεψατε μεσα στην χωρα ολα τα αποβρασματα και ζει ο κοσμος μεσα στην ανασφαλεια και σεις συλλαμβανετε τους αστυνομικους;;;; Τι αλλο θα δουμε;;;

    1. που τους ειδες τους αστυνομικους. ενα τζιπ με φιμε τζαμια, ενας χουλιγκαν με μαυρο προσωπικο μπλουζακι, χωρις στολη και αλεξισφαιρο να ορμαει με ενα τεραστιο κλειδι να σπασει το τζαμι ενος αυτοκινητου που ουτε καν ξερει ποιοι ειναι μεσα, και κατι φιγουρες να πυροβολουνε πισωπλατα και σε ευθεια βολη. που τους ειδες τους αστυνομικους;;; αυτοι ειναι φονιαδες οχι αστυνομικοι.

  6. μισανθρωποι αμμορφωτοι ανεκπαιδευτοι μπατσοι, που ποτε δε θα καταλαβουν τι θα πει πρωτοκολλο. θα τους βρειτε στις τοπικες ταβερνες και καφετεριες να κανουν τους διασημους στους ντοπιους, και να παγιδευουν με αδικηματα τους ανυπερασπιστους. χαιρουν πληρη προστασια των προισταμενων τους γιαυτο και δεν ακολουθουνε τους κανονες… μεχρις βεβαια τη στιγμη που θα φανε κατα λαθος καναν γονο μεγαλοδημοσιογραφου, πολιτικου, η εφοπλιστου και τοτε ισως καποιος νοιαστει.

  7. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑΧΕΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ?????? ΣΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ!!!!!!!

  8. ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ…

Comments are closed.