Συνελήφθη αλλοδαπός για βιασμό 12χρονης στην Πρέβεζα

Κοινοποίηση:
ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1

Φριχτό συμβάν στην Πρέβεζα, με αλλοδαπό να βιάζει ανήλικη αλλοδαπό κάτω των 12 ετών!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ήρθε στην επιφάνεια σήμερα στην Πρέβεζα.

Συνελήφθη το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της γενετήσιας πράξης με ανήλικη.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε σήμερα στην παραπάνω υπηρεσία, κατηγορείται ότι χθες (12-09- 2023) το μεσημέρι εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη ανήλικη αλλοδαπή νεότερη των 12 ετών.

Από την επιληφθείσα υπηρεσία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

φipeirotika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;
    ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ
    ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ
    ΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!!!
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αν εαρμοζαμε φασιστικη διαδικασία
    ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
    τοσο απλα κυρά κατίνα και κυρα κούλα

  2. Βρώμα και δυσωδία με την ευλογία της Κυβέρνησης και της πόρνης της ευρωπαϊκής ένωσης που μας έφερε εδώ όλα τα σκουπίδια, που όπως λέει και ο φίλος Φώτης, 12 χρονών είναι γεροντοκόρες για αυτούς τους βρωμιάρηδες………….
    Ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα μας γιατί την έχουμε βάψει σε διαφορετική περίπτωση με όλους τους ανθέλληνες που μας κυβερνούν…..

  3. Μπούκαραν και οι παιδόφιλοι αλλοδαποί στο μπουλούκι μαζί με τους άλλους λάθρο. Κρίμα στο κοριτσάκι, ένα παιδάκι κάτω των 12 ετών. Τι να πει κανείς? ¨Ολοι οι μπαστ@ρδοι ντόπιοι και αλλοδαποί τα παιδάκια κυνηγάνε. Εθιστήκανε στη παιδική πορνογραφία και τώρα θέλουν να ζήσουν την…τρομάρα να τους έρθει. Πρέπει να βγουν οι πατεράδες και να κάνουν αυτά τα ρεμάλια ασήκωτα από το ξύλο μπας και, ίσως, το σκεφτούν διπλά και τετραπλά αυτά τα τέρατα που ικανοποιούνται κακοποιόντας μικρά παιδάκια.

Comments are closed.