Συνελήφθη γνωστός ράπερ για κατοχή ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
tragoudistis

Η αστυνομία στο Σεντ Λούις, πολιτεία του Μιζούρι, προχώρησε στη σύλληψη του γνωστού ράπερ Nelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Cornell Haynes II. Ο 49χρονος καλλιτέχνης συνελήφθη στο Hollywood Casino and Hotel, όπου οι αρχές εντόπισαν στην κατοχή του ναρκωτικά. Επιπλέον, ο Nelly αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

 

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από έναν αξιωματικό της αστυνομίας που εκλήθη στο σημείο λόγω αναφορών για ύποπτη δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές βρήκαν ποσότητες έκστασης στην κατοχή του ράπερ. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του και έχει επαναφέρει στη δημοσιότητα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δημόσια πρόσωπα στον τομέα των ναρκωτικών και της οδήγησης.

Ο ράπερ είχε στην κατοχή του τέσσερα παράνομα χάπια MDMA και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για τροχαία παράβαση προηγούμενων ετών.

Τα αρχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι ο Nelly αργότερα αφέθηκε ελεύθερος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα του προαστίου Μέριλαντ Χάιτς.

Ο Nelly ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 1993 και κέρδισε τρία βραβεία Grammy και εννέα βραβεία Billboard.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: