Συνελήφθη διακινητής στον Έβρο μετά από καταδίωξη                 

Κοινοποίηση:
dias

Συνελήφθη στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολούθησε καταδίωξη. Στη συνέχεια ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε επτά μετανάστες. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι έγινε με τους φράχτες παιδιά?
    Με τον έλεγχο των συνόρων που τόσο κοπτονταν οι κυβερνώντες?
    Ένα ξέφραγο μπουρδελο είναι ο τόπος τούτος με τις 300 τσατσάδες μηδενός εξαιρουμενου

  2. Που θα παει ρε αδιαφοροι μασκαραδες αυτο το βιολι με τους διακινητες;;;;;;; Ποια ειναι η ποινη για εναν τετοιο λεχριτη διακινητη;;;;;;;; Τους χαιδευετε κοπροσκυλα γι’ αυτο ολοι αυτοι αλωνιζουν!!!!!!!! Πρεπει η ποινη για δικινηση λαθρο να ειναι πανω απο εικοσι χρονια και οχι….χαδια, για να σταματησει αυτο το βιολι!!!!!! Και απο που περνουν ολοι οι λαθρεποικοι απο τον Εβρο;;;;;;; Τι κανουν οι συνοριοφυλακες;;;;;;; Τι κυκλωματα δρουν εκει περα;;;;;;; Ανικανα ανδρεικελα αν δεν εισθε σε θεση να προστατεψετε την χωρα, παρτε δρομο, παραιτηθητε!!!!!!!!

Comments are closed.