Συνελήφθη νεαρός που ήταν ο φόβος και ο τρόμος περιπτεράδων

Κοινοποίηση:
periptero23

Ο νεαρός 22χρονος ληστής έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στη κλοπή περίπτερων. 

Ο 22χρονος βρίσκεται πίσω από «χρυσά» χτυπήματα αφού αφαιρούσε ολόκληρες κούτες τσιγάρα με την αξία τους να φτάνει ακόμα και τις 10.000 ευρώ.

Σε βάρος του νεαρού υπήρχαν διωκτικά έγγραφα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη απόπειρα σημειώθηκε στις 21/8 του 2022, στο Περιστέρι, για τα μάτια μιας γυναίκας.

Ο 22χρονος και η ομάδα του έφτασε στην πλατεία Αγίας Μαρίνας εκεί όπου σημειώθηκε η συμπλοκή με άτομα άλλης ομάδας. Στο σημείο τραυματίστηκε ένας 21χρονος – σήμερα – άνδρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μερικές ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 26/8/2022 εκτελώντας εντολές, μαζί με συνεργό του και ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο έφτασε στην οδό Ανακρέοντος. Αφού αποβιβάστηκε από το όχημα πυροβόλησε σε βάρος 47χρονου χωρίς όμως να τον τραυματίσει ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την επίθεση όμως δεν αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που ήταν ο ηθικός αυτουργός ενώ μέχρι και σήμερα αδιευκρίνιστα είναι τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο 22χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν αφού και ως ανήλικος είχε απασχολήσει τις Αρχές για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα έχει κρατηθεί και στις φυλακές Αυλώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είχε κάνει όλα αυτά και κυκλοφορούσε ελεύθερος….
    Μητσοτακησταν…

Comments are closed.