Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ – Τέλεσε λειτουργία παρά την απαγόρευση

Κοινοποίηση:
1

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ συνελήφθη γιατί την Παρασκευή άνοιξε τις πορτες του Μητροπολιτικού ναού του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων και κάλεσε τους πιστούς στη λειτουργία για τους Χαιρετισμούς, την οποια τέλεσε κανονικά, παρά τη σχετική απαγορευση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καμπάνες του ναού χτυπούσαν και να καλούσαν τους πιστούς να προσέλθουν στην εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης παρουσιάστηκε στο ΑΤ του νησιού και υποστήριξε ότι δεν ειχε φτάσει η εγκύκλιος του Ιερωνυμου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελευθερος.

Μάλιστα, του τονίστηκε ότι την επόμενη φορά θα περάσει αυτόφωρο.
Ο ναός είναι μικρός και με τους ψάλτες και τους ηλικιωμένους που ήταν μέσα ο συνωστισμός ήταν αναπόφευκτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, έρχεται η αποκαλυψη και ο διωγμος με εκκλησια κατακομβων, έρχεται παγκοσμια κατταρευση, πολεμοι, πεινα , αρρωστιες, χουντα και στρατιωτικος νομος, στρατωεπδα συγκεντρωσης, απαγωγες χωρις δικαιωματα απο τις κυβερνησεις για λογους ασφαλειας, θανατοι και ταραχες, βασανηστηρια, καταλυση πολιτευματος με επαναφορα βασιλεων η υπερεθνικων και διακοματικων κυβερνησεων και τελος ο παγκοσμιος μεσιας υπερανω ολων, για να χαραζει και να ταιζει για την επιβιωση..Το σχετικά συντομο τελος το γνωριζετε..

  2. πάντως οι λαθραίοι το Σάββατο (21/3/20) ήταν κανονικά στα πόστα τους στα φανάρια και πουλούσαν πράματα! φάτε σανό κορόιδα.. ο πάτερ σας έφταιξε!!

  3. ΕΥΓΕ ΠΑΤΕΡ………ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΤΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ…….

  4. Θα τον επευφημούσαν και βράβευαν εάν πήγε να σκοτώσει 58 μαθητές και να τους εκβιάζει τη ζωή σε κάθε παράνομο εργαστήριο του τμήματος μαγειρικής 2014-2015 ΙΕΚ Κατερίνης στη πολύ μικρή κουζίνα στοιβάζοντας 30 άτομα κάθε φορά που το 35-40% των μαθητών δεν έβλεπε ποτέ μάθημα μαγειρικής, του εκκλησιαστικού γηροκομείου Κατερίνης που φιλοξενούσε μαθήματα ΙΕΚ με ελεύθερη παροχή ασύρματου διαδικτύου για όλη τη σχολική χρονιά 2014-2015 και επίτρεψη από τους εκπαιδευτικούς ΙΕΚ να συνδέονται εμπρός τους με τα smartphones ασταμάτητα. Τότε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα έκανε τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, όπως και έκανε το μητροπολίτη Πιερίας για να τον καλύψει, πρόεδρο εκκλησιαστικής ακαδημίας και θα τον βράβευαν όπως βράβευσε για το “τίποτα” ο τέως δήμαρχος Κατερίνης το άθεο και τυχοδιώκτη μητροπολίτη Πιερίας Γ.Χ. μέσα στο Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως της Κατερίνης. Η λίστα με τις ανάρμοστες, ποινικές κακουργηματικές πράξεις ΙΕΚ Κατερίνης μαζί με συγκεκριμένους κληρικούς (στο τίτλο) Κατερίνης είναι μεγάλη και η συνέργεια ορισμένων τέως και νυν δημόσιων λειτουργών μεγαλύτερη.

  5. Τελικά … “συνελήφθη” η … “παρουσιάστηκε” ;

  6. Δεν επρεπε να πει οτι δεν εφτασε η εγκυκλιος.
    Θα ηταν εντιμο να ελεγε ” Ναι, το εκανα…ο Χροστος θα μας βοηθησει”.

    1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου κύριε Παππά , όμως , οί περισσότεροι από εμάς δέν είμαστε παρά απλοί άνθρωποι , μέ τούς φόβους μας καί μακρώθεν τών ηρώων , αλλά αυτό τείνουμε νά τό καταλάβουμε συνήθως τήν τελευταία στιγμή , οπότε καί χαλάμε αυτό πού είχαμε δημιουργήσει πρίν , αλλά είπαμε , είμαστε απλά άνθρωποι…
      Εδώ δυστυχώς ό Σεβασμιώτατος δέν τό “τερμάτισε”…

Comments are closed.