“Συνελήφθη” ο Χαρδαλιάς την ώρα που απειλούσε τους καταστηματάρχες για..! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xardalias_exo

Συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό ο Ν.Χαρδαλιάς να συνωστίζεται με δημοσιογράφους

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συνωστίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να εκτοξεύσει απειλές στους καταστηματάρχες για τον… συνωστισμό.

«Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στα φαινόμενα συνωστισμού στη Μύκονο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ήθελε να στηρίξει και να ενισχύσει την αγορά, θέλαμε κι εμείς να αρθούν νωρίτερα τα μέτρα και να ανοίξουν οι επιχειρήσεις, αλλά με κανόνες, που είναι αδιαπραγμάτευτοι. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια Υγεία. Όλοι να συνειδητοποιήσουν, και οι επιχειρηματίες, ότι άπαντες ακολουθούμε πρωτόκολλα και κανόνες» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στο «λουκέτο» για δύο μήνες και στην επιβολή προστίμου 20.000€ σε beach bar στη Μύκονο.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, καθώς αν τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» μιλώντας από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο πλαίσιο των συσκέψεων με την Fraport και τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα να υποδεχθεί το αεροδρόμιο πτήσεις από το εξωτερικό ύστερα από τρεις μήνες.

Βέβαια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο ίδιος δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας με τους δημοσιογράφους. Αν η παρακάτω εικόνα ήταν σε μαγαζί σύμφωνα με τις… απειλές του κ.Χαρδαλιά, θα επιβάλλονταν 20.000 ευρώ πρόστιμο και 2μηνο λουκέτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ( ΚΑΤΑΡΑ & ΑΝΑΘΕΜΑ ) Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ & ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΙΣΜΟΝΗ

  2. στην Τρουμπα και στην παραλιακη πινουν πολλοι απο την ίδια κανατα, περιλαμβανεται και αυτο στην ανοσία της αγέλης?Αποστασεις δεν τηρουνται πουθενά

  3. ρε βλημα η μυκονος σε πειραξε η ομονοια που καθε βραδυ ειναι ενα μπουρδελο (που κατασκεασε ο βλαχοβλακας )δεν σε πειραζει καλα χασισι παιρνεις? στην φιεστα στην ομονοια δεν κουνησες το δακτυλο. τι νομιζετε οτι ειστε ενα αναλωσιμο κατευθυνομενο στρατιωτακι. εσεις ειστε χειροτεροι και απο αυτους που αποκαλειτε χουντικους .ειστε λαθρολατρεις και μισειτε τους ελληνες. αντε σπιτι σου να παιξεις που ειδες αξιωματα και καβαλησες το καλαμι

  4. Και γιατί έχουν τα νοσοκομεία σε τέτοια κατάσταση αφού θεωρούν τη δημόσια υγεία τόσο σημαντική;

Comments are closed.