Συνελήφθη ο άνδρας που προσπάθησε να σκαρφαλώσει στον Πύργο του Άιφελ

Κοινοποίηση:
xeiropedes-sillipsi

Λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, το Παρίσι βρέθηκε σε κατάσταση συναγερμού λόγω ενός άνδρα που αποφάσισε να σκαρφαλώσει στον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας.

 

Ο άνδρας εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη από τις αρχές. Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα απεικονίζουν τη στιγμή της σύλληψής του, καθώς απομακρύνεται με χειροπέδες από το διάσημο μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η εν λόγω ενέργεια προκάλεσε ανησυχία στους παρευρισκόμενους και στις αρχές, οι οποίες έλαβαν άμεσα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών. Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων είναι υψίστης σημασίας, και τέτοιες καταστάσεις αναδεικνύουν την ανάγκη για αυξημένα μέτρα προστασίας.

Πλάνα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον άνδρα να απομακρύνεται με χειροπέδες από το διασημότερο μνημείο του Παρισιού.

Να σημειωθεί ότι ο Πύργος του Άιφελ δεν θα χρησιμοποιηθεί στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: