Συνελήφθη ο Trannos στο Καματερό – Βρήκαν όπλο οι αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
13a4a5d4-trannos

Στη σύλληψη του τράπερ Τραννού προχώρησαν οι αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε στο Καματερό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb, ο τράπερ Trannos εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Τεπελενίου και Καλπακίου στο Καματερό.

Εκεί του έγινε έλεγχος με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΟΠΚΕ να βρίσκουν όπλο με φυσίγγια και να τον συλλαμβάνουν για οπλοκατοχή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τράπερ Trannos συλλαμβάνεται για οπλοκατοχή. Ο τράπερ είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία στις 31 Μαΐου 2022 μαζί με άλλα τρία άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Για μαγκια το εχει σιγα μην το τραβιξει ο φλουφλης

  2. Στη συμβολή οδών…..Τεπελενιου και Καλπακιου……χα,αχαχα

  3. Το κολοκρατος όλων των εποχών έχουμε,την γριά την πιάσανε καί την βάλανε φυλακή γιατί πουλούσε τιρλικια, τόν μπάρμπα τών χωσανε φυλακή γιατί πουλούσε κουλούρια στην παραλία Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια, καί αφήνουν τών εν δυνάμει δολοφόνο ελεύθερο, πέστε μου, έχουμε το ποιο μπουρδέλο κράτος;;;;

  4. Φθηνή απομίμηση από τούς αντίστοιχους τής Αμερικής, όλα ότι κάνει από τη οπλοκατοχή μέχρι κάτι δήθεν κόντρες με τούς ομοίους του μέχρι καί κάτι δηλώσεις είναι ξεπατικουρα στο ακέραιο από usa μπας καί τούς βάλουν σέ άρθρα καί αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα τους καί κατά συνέπεια φουσκώσει τό πορτοφόλι τους.
    Τόν βλέπεις στη φώτο ένας μ@λακας επιπέδου παρατράγουδων τής Πάνια, τό bollywood πού απεγνωσμένα προσπαθεί νά μιμηθεί τό Hollywood σαν κάτι Κινέζους impersonators τού Έλβις Πρίσλεϊ, για γέλια.

  5. Όλη η αμβανία εδώ ήρθε ν δειξει τ ταλέντο της εκει ούτε που τους ηξερε η μανα τους.

  6. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;;; ΑΛΒΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ….Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!!!ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ!!!!

  7. Κάτεργα σε αυτά τα άχρηστα άτομα, καθάρισμα υπονόμων, δρόμων κλπ για να συνετιστούν.

  8. θα πει πάλι το βλαμμένο αυτό ότι το ήθελε για βίντεο κλιπ της ηλίθιας Τραπ μουσικής και θα τον αφήσουν πάλι ελεύθερο ως πού να σκοτώσει κανέναν και μετά να τον συλλάβουν λέγοντας ότι κάνανε την δουλειά τούς. 😄 Το κλασικό Ελλαδισταν.

  9. Δύο φορές τον άφησαν εντελώς αδικαιολόγητα οι Εισαγγελείς ενώ έπρεπε ήδη να είναι φυλακή.Αν τον αφήσουν και τώρα σημαίνει απλά ότι τα παίρνουν xοντρά.

  10. Γιώργο Μουστάκια

    Μερικές φορές λέω που είναι ο Αδόλφος να αρχίζει να τηγανίζει κάτι ρομά, τράπερ, φονιάδες, κλέφτες, αναρχοάπλυτους και όλα τα σκατά που μας έχουν φέρει

    1. ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΥΛΕ Ή ΟΙ 300 ΚΟΠΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

  11. γεμισε ο τοπος ψυχανωμαλα μαλακιστηρια

    αυτοι τα λενε και καποιοι ακομη χειροτεροι τους ακουνε

  12. Νοστιμουλικο το…παληκαρι! Μπορω να…βοηθησω? !

  13. που το βρήκαν ; μέσα σε τάπερ ; 😂😂

  14. ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΤΡΑΠΕΡ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣ, ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΚ ΓΕΜΑΤΟ ΤΑΤΤΟΟ . ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ.

Comments are closed.