Συνελήφθη στη Γλυφάδα το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα για διακίνηση κοκαΐνης

Κοινοποίηση:
afroditi

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα που έχει συμμετάσχει και στο GNTM2. Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν κάτω απο το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της 31χρονης ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο, όπου οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Οπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Απέλαση από την Ελλάδα, μόνιμα με το σεΐχη, να δείχνει εκεί ελεύθερα το κώλο της

  2. Δίας σταματάει για έλεγχο κ ψάχνει το κάθισμα του οδηγού??? Καρφωτο….

  3. Τα δήθεν λαμπερά πρόσωπα της Ελληνικής Showbiz, είναι βουτηγμένα μέχρι τον λαιμό στα σκατά. Πίπες, βίζιτες και ηρωίνη.

  4. Άσε στοιχηματίζω ότι θα την βγάλει λάδι κανένας Κεχαγιόγλου και θα το παίζει κι αυτή θρήσκια μετά

  5. Οι Ταλιμπάν θα μας σώσουν απο ΑΥΤΕΣ τις γυναίκες!!!

  6. Δεν κατάλαβα, την πηδούσε μουσουλμάνος Άραβας και περίμενε να την παντρευτεί;
    Για αυτούς οι γυναίκες είναι σκουπίδια και της πετάνε ότι ώρα θέλουν, η ίδια είναι επίσης από μόνη της σκουπίδι. Δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας;
    Άμα ζεις μόνο για το χρήμα………..

  7. Μ’ αυτό το bio, να την αθωώσει ο κεχαγιόγλου επειγόντως και μετά να την κάνουμε συνοριοφύλακα προτείνω…

  8. γ’ διαλλογής μοντέλο δηλώνει τέως σύζυγος σεϊχη και κυκλοφορεί με Range Rover και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί οι πιτσιρίκες πάνε κοπαδηδόν στα τηλεριάλιτι ή μοστράρουν τα οπίσθιά τους στο ινσταγκραμ

  9. Ας την διορίσουν κι αυτήν στην αστυνομία όπως το μοντέλο που πιάσανε στην Κίνα και έγινε μπατσίνα.Μαζί θα κυνηγάνε εμπόρους ναρκωτικών και ό,τι κατάσχουν,θα το πουλάνε στην μαύρη αγορά

  10. Οπως ειπε κι ενας φιλος ναρκωτικα η πορνεια η συνδυασμος και των δυο. Να προσθεσω εγω οτι υπαρχουν και οι εναλλακτικες οπως γεροι με γερα πορτοφολια αλλα αυτη χτυπησε προσωρινο λαχειο με σειχη που τη χρησιμοποιησε αλλα βρηκε καλυτερη. Ετσι χτυπησε κι ενα νεξτ τοπ μοντελ για να πενταπλασιασει το κασε. Χωστε την μεσα τωρα οσο πιο βαθια γινεται μπας και σωσετε τους κακομοιρους γονεις και τους απαλυνετε και τις μελλοντικες ντροπες.

  11. Πουλήσε τη ψυχή της και τώρα οι συνέπειες ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού

  12. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΙΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ….ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΤΤΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……

  13. Μην την κακολογειτε. Έπεσε στην αμαρτία για το τέκνο της, θα μετανοήσει κ θα ορθοποδήσει πάλι. Χωρίς υποστήριξη από πρώην συζυγο, γονείς, συγγενείς, τι περιμένατε? Όλοι έχουν κ έχουμε δικαίωμα στο λάθος… Η αλλη με 30 κιλά κόκα έγινε αστυνομικός. Αυτή με 50 γραμ κακώς πο γίνεται τόσος ντόρος. Μην κρίνετε ίνα μη κριθητε.

  14. Τα λεφτά που έχουν βγαίνουν είτε από ναρκωτικά είτε από πορνεία είτε και από τα δυο μαζί. Όσοι νομίζουν πως αυτές τα βγάζουν με άλλο τρόπο είναι πολύ αφελείς. Όσο για τη “κυρία” δεν πρόκειται να της κάνουν τίποτα, ελεύθερη θα την αφήσουν όπως όλες τις υπόλοιπες που πιάνουν για εμπορεία ναρκωτικών. Όσοι έχουν διασυνδέσεις και λεφτά δεν τιμωρούνται ποτέ.

  15. Αντε! Με το καλο και στο σωμα, της Αστυνομιας!

  16. α)Πρέπει να αναβαθμιστεί αμέσως,με γραμμάρια παίζει ακόμα;Η άλλη μοντέλα είχε 2,6κιλά
    β)Να πάει να δώσει εξετάσεις στην αστυνομία σαν την άλλη την μοντέλα από την Λέσβο

  17. ενταξει,θα την αθωωσουν και σε 3 μηνες θα εχει γινει και μπατσινα,σε τετοιο μπο@ρδελο που ζουμε

  18. Φοβερή προσωπικότητα μιλαμε. Και με τρομερό βιογραφικό. Ε ρε κατάντια και παρακμή.

  19. Και μετά αναρωτιόμαστε που βρίσκουν τα λεφτά για να κάνουν ντόλτσε βίτα.

  20. αποδιδει αμα εισαι δοκιμαστης στρωμάτων….. θηριωδες τζιπ…. καλοπεραση….. και φτουτσα καργα……

  21. Αμάρτησε για το παιδί της που είναι σείχη γιατί δεν της έδινε διατροφή

Comments are closed.