Συνεχίζει να κοροϊδεύει η κυβέρνηση για τους λαθρομετανάστες – «Μαγειρεύουν» τα νούμερα και συνεχίζουν ακάθεκτοι

Κοινοποίηση:
IMG-20240723-WA0004-696x522

«60% αυξημένες» είναι οι μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, τόνισε  ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που σημείωσε ότι «βλέπουμε μια στροφή, οι κοινωνίες αρχίζουν και δυσανασχετούν».

Και πώς να μην δυσανασχετούν όταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, ακολουθώντας την τακτική του προκατόχου του, αναφέρεται στην αύξηση των ροών του Ιουλίου έναντι αυτών του Ιουνίου. Στην πραγματικότητα, οι ροές κατά τους πρώτους 7 μήνες του 2024 έχουν διπλασιαστεί (+99%) σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Σημείωσε, δε, ως προς το προφίλ των εισερχομένων μεταναστών ότι έχουν αυξηθεί οι ροές από τη Βόρεια Αφρική, καθώς το 2024 ήρθαν 2500 άτομα από την συγκεκριμένη περιοχή, από 100 που ήταν την προηγούμενη χρονιά.

Η πληροφορία βέβαια αυτή μοιάζει λίγο ανακριβής, δεδομένου ότι το υπουργείο μέχρι τον Μάρτιο δεν κατέγραφε τις μεταναστευτικές ροές από τη Βόρειο Αφρική προς τη Γαύδο και την Κρήτη. Αν πιστέψουμε την φιλοκυβερνητική Καθημερινή (15.2.2024), τότε οι συγκεκριμένες ροές μόνο τις πρώτες 40 ημέρες του 2024 υπερέβησαν τις 12.500.

«Το ευαίσθητο σημείο είναι το νότιο Αιγαίο, τα νησιά», είπε, προσθέτοντας πως οι ροές από τον Έβρο, λόγω του τείχους, έχουν μειωθεί, χαρακτηρίζοντάς τις «ελεγχόμενες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. πρεπει και η νουδουλα να γεμισει την χωρα με επενδυτες οπως και εκαναν και οι συντροφοι του σφυριζα

Leave a Response