Συνεχίζει τον… επιχειρηματικό τουρισμό ο Κούλης! Έφτασε στη Ντόχα και αύριο θα συναντηθεί με τον εμίρη Αλ Θανί

Κοινοποίηση:
doja

Μετά την Ινδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τα “επιχειρηματικά” του ταξίδια. Σήμερα, ο πρωθυπουργός εφτασε στη Ντόχα.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας (Qatar News Agency) ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Ντόχα για μια επίσκεψη εργασίας.

Ο πρωθυπουργός θα έχει αύριο συνάντηση με τον εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό και την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει, υποδέχθηκαν κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Sultan bin Saad Al Muraikhi, ο πρέσβης του Κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, Ali bin Khalfan Al Mansouri και ο πρέσβης της χώρας μας στο Κράτος του Κατάρ Ιωάννης Ιωαννίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο τουριστας πρωθυπουργος που εχουμαι ο Λουδοβικοκουλης κανει αυτο που κανειο καλητερα απο ολα Τουρισμο για να περνα η ωρα αυτος και η πολωνοεβραια γυναικα του φυσικα ολα πληρωμενα απο τους μ…λακες ελληνες νεοραγιαδες…….και δεν πεφτει και το αεροπλανο να ησυχασουμαι απο δαυτον

  2. Είχε και πιό κοντινούς στη θέση του αξιωματούχους να τόν υποδεχθούν, γιατί αμέλησαν;;; Οι καθαριστές. Οι μάγειρες, οι κηπουροί κ. κ.λπ. πού ήταν

  3. Μιά χαρά διακοπούλες κάνει ο Κούλης, με Jet που πληρώνουν τα κορόϊδα οι Φορολογούμενοι & δεν του καίγεται καρφάκι για την “κλιματική κρίση”, αλλά κουνάει το δάχτυλο σε όλους τους Έλληνες.

Comments are closed.