Συνεχίζεται η έρευνα για τον Ε.Αμπιντάλ: Θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή σε παράνομο εμπόριο οργάνων

Κοινοποίηση:
ebidal

Μέσα σε μπελάδες παραμένει ο άλλοτε αστέρας των Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα σχετικά με την υπόθεση με την μεταμόσχευση του ήπατος που είχε χρειαστεί το 2012, όταν τότε είχε έρθει αντιμέτωπος με όγκο στο συκώτι.

Εκείνος είχε ισχυριστεί ότι μόσχευμα είχε προέλθει από ξάδερφό του, ονόματι Γκέραρντ Αρμάντ, ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται επίσημα!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Τοξικολογίας παρουσίασε νέα στοιχεία από τα οποία δεν προκύπτει καμία συγγενική σχέση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον άνθρωπο που του έδωσε το μόσχευμα.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή από το 2017 και ο Αμπιντάλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή να θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή σε παράνομο εμπόριο οργάνων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και μία Μπαρτσελόνα τότε,όπως και ο Ολυμπιακός να διαφημίζουν την unicef. Σαν πολλές συμπτώσεις να έχουν μαζευτεί,τα τελευταία δύο χρόνια. Όπου σκάνδαλο παιδεραστίας,σατανισμού,ναρκωτικών,εμπόριο ανθρώπων κυρίως παιδιών,ανθρώπινων οργάνων,κλπ – κλπ,Βαρκελώνη,Μασσαλία,Σικελία,Πειραιάς,μέσα με τα μπούνια…..Τις τελευταίες μέρες και η Πάτρα μέσα;;;;;

  2. Ο ένας βιαστής ανηλίκων κοριτσιών ο άλλος έμπορος ανθρώπινων οργάνων και κάποιος λίγο παλιότερα να στήνει αγώνες…. . Ρε τι μπουμπούκια έχει η ολυμπιακάρα στο παλμαρέ της?
    Άξιος λοιπόν και φέτος πρωταθλητής στο στημένο διεφθαρμένο ελληνικό πρωτάθλημα.

  3. Και μόλις έγινε καλά,μεταγραφή στον Πειραιά….Καταλάβαμε,καταλάβαμε…..καταλάβαμε…..”πολλά”!!!

Comments are closed.