Συνεχίζεται ο λαθροεποικισμός – Αυτοσχέδιος καταυλισμός ξανά η πλατεία Βικτωρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
viktorias

Σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό, έχει μετατραπεί για ακόμη μια φορά η πλατεία Βικτωρίας.

Εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας, κοιμούνται αρκετοί πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο από την ελληνική πολιτεία και έχουν υποχρεωτικά αποχωρήσει από τις δομές. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από βρέφη μέχρι ηλικιωμένοι, κοιμούνται στοιβαγμένοι πάνω στην πλατεία.

Οι περισσότεροι από αυτούς, επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό, όμως τόσο ο κορωνοϊός, όσο και η γραφειοκρατία δεν τους το επιτρέπουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να πάνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το χειμώνα αν δεν τους μπάσουν στα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων θα ψοφίσουν από το κρύο , και εκεί στο MEGA τι πρόσφυγες και μετανάστες ρε πιόνια του συστήματος φοβάστε την λέξη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ήρθαν κανονικά με πλοία ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος ή πέρασαν νόμιμα στην πατρίδα ; ή πέρασαν με τα φουσκωτά σκάφη ) αφήστε ρε το παραμύθι μετανάστες και πρόσφυγες να τους λυπηθούμε κιόλας λες και εμείς δεν έχουμε άλλα προβλήματα θα ασχολούμαστε τώρα με τους ΛΑΘΡΟ ; Και αν δεν έχουν που να μείνουν να τους πάρετε σπίτια σας που έχετε πολλά και ευρύχωρα σιχάματα κολοκάναλο . Ντροπή σαν άνθρωπος και σαν ” Έλληνας” όπως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου θα έπρεπε να νιώθεις αλλά για άλλα πράγματα ΣΊΧΑΜΑ .

  2. Μισο λεπτο. Ποιος λεει οτι εχουν παρει ασυλο ; ποιος λεει οτι ειναι προσφυγες; Οι προσφυγες οταν μπηκαν πρωτοι βολευτηκαν παντου. Σε δομες ,στο Πολυτεχνειο κλπ.
    Και μετα φυγαν. Πηγαν πισω στη Συρια οι περισσοτεροι.Καιρο τωρα..
    Ολοι οι αλλοι ειναι γυφτολαθραιοι.
    Κυβερνητικη φολα το κοβω για να τους μπαστακωσουν μονιμα στα σπιτια μας.

Comments are closed.