Συνεχίζεται ο πανικός στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με την κολυμβήτρια Ανίτα Άλβαρεζ και την λιποθυμία της μέσα στην πισίνα

Κοινοποίηση:
anita-alvarez-1024x576

Το αίμα χιλιάδων θεατών «πάγωσε» στον χθεσινό τελικό ό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης.

Η κολυμβήτρια Ανίτα Άλβαρεζ από τις ΗΠΑ έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που εκτελούσε τη χορογραφία της στην πισίνα και τελικά διασώθηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Ισπανίδας προπονήτριάς της, Αντρέα Φουέντες και ενός βοηθού της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την Marca, η αμερικανική ομάδα που ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην αθλήτρια.

Πέρυσι η Άλβαρεζ είχε λιποθυμήσει κατά τους προκριματικούς αγώνες. Για την ώρα, η υγεία της 25χρονης αθλήτριας κρίνεται εκτός κινδύνου, ωστόσο η Άλβαρεζ θα υποβληθεί σε αξιολόγηση της υγείας της για να προσδιοριστούν τα αίτια του δεύτερου λιποθυμικού της επεισοδίου, μέσα σε έναν χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. το πιο πιθανο θα ειναι να ειχε κανει πριν το εμβολιο και να τα αποτελεσματα

  2. Εμ… τρύπα τρύπα τρύπα, ΤΙΠΟΤΑ δε θα μείνει στο τέλος…

Comments are closed.