Συντριβή ελικοπτέρου σε ταράτσα ξενοδοχείου στην Αυστραλία

Κοινοποίηση:
A Serbian army helicopter MI-171 performs during military exercises over Batajnica, military airport near Belgrade, Serbia, Friday, Aug. 21, 2020. The Russian and Chinese arming of Serbia, as well as their growing political and economic influence in the Balkan state, is being watched with unease in the West and among Serbia's neighbors. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, μετά την πληροφορία ότι ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην ταράτσα ξενοδοχείου στο Esplanade στο Cairns City.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι θεσπίζει ζώνη αποκλεισμού που περιλαμβάνει την Esplanade, την Minnie Street, την Aplin Street και την Grafton Street, ενώ κάλεσε τους πολίτες να μην προσεγγίζουν στην περιοχή, για όσο συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό.

Στο σημείο κλήθηκαν και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, για να προχωρήσουν σε προληπτική εκκένωση του κτηρίου, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι από την πτώση του ελικοπτέρου στην ταράτσα του ξενοδοχείου δεν έχουν ανακοινωθεί  τυχόν τραυματισμοί ανθρώπων στο έδαφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: