«Σφάζονται» στις πολυκατοικίες για πετρέλαιο και κοινόχρηστα

Κοινοποίηση:
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στις πολυκατοικίες με φόντο το κόστος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο χειμώνας πλησιάζει, υδράργυρος υποχωρεί, και το θέμα της θέρμανσης σε ορισμένες πολυκατοικίες προκαλεί εντάσεις, αλλά και καυγάδες μεταξύ των ενοίκων και των ιδιοκτητών. Παράλληλα, οι διαφωνίες για το πετρέλαιο θέρμανσης πλαισιώνονται από τις καταγγελίες για απλήρωτα κοινόχρηστα.

Συνελεύσεις με διαφωνίες και εντάσεις
Διαχειρίστρια πολυκατοικίας σε περιοχή της Πάτρας αναφέρει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να διαφωνούν μεταξύ τους, επιμένοντας να περάσει το δικό τους.

Η κάμερα του Mega βρέθηκε σε μια από τις διαδοχικές γενικές συνελεύσεις των τελευταίων ημερών, για να καταγράψει τις αντιδράσεις.

Μετά τις συστάσεις, οι ένοικοι διαμερισμάτων που δέχτηκαν να μιλήσουν παρουσία της κάμερας, αρχίζουν να αναπτύσσουν τις απόψεις τους. «Καλό είναι πάντως να βάλουμε πετρέλαιο. Όλοι μας. Να συμφωνήσουμε, και να βάλουμε για να έχουμε όποτε το χρειαστούμε για να το χρησιμοποιήσουμε» λέει ένας ένοικος, για να πάρει την απάντηση πως «είναι ακριβό πλέον το πετρέλαιο και εγώ δεν θα συμμετάσχω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπουφάν στο σπίτι και ζεσταμα νερού στη κατσαρόλα.. κάποιοι τα πρόλαβαν άλλοι θα τα ζήσουν σε ότι απομείνει στο κράτος το ξεπούλημα προχωράει κανονικά και όσοι δημοσιογράφοι με ουμπαλα απέμειναν τα γράφουν ή τα λένε.. θα δείξει πάμε και όπου βγει που έλεγε μια ψυχή.. το πλοίο μπαζει και ο καπετάνιος μοιράζει τα κομμάτια…

  2. Οι περισσότεροι εκεί έξω είναι μπαταχτσήδες,αλλά για φιγούρα πρώτοι,το καλοκαίρι πρώτη μούρη στη Μύκονο και το χειμώνα ανταλλάσσουν μηνύσεις για μη πληρωμή κοινοχρήστων,τόσο άχρηστος λαός,αξίζει μόνο να φολιαστεί με τις φόλες του Μπουρλά

  3. Κακομοίρηδες, μόνο για μόστρα είστε με αμάξι με δόσεις και φωτό στο ίνστα, για θέρμανση όμως ντεν έκω, γύφτοι.

  4. 2023 κι ακόμη οι φτωχομπινέδες δεν έχουν βάλει πλήρως αυτόνομη θέρμανση. Τουρκιά παντού βλέπω. Αυτά γίνονται όταν είσαι φτωχοδιάβολος άλλα κάνεις γάμους για να εντυπωσιάσεις το γείτονα και την πεθερά, αγοράζεις ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ έπιπλα κι διαμερίσματα 100+ τετραγωνικών, άλλα δεν επενδύεις στην ενέργεια σου ούτε χιλιάρικο. Καλά να πάθετε.

    1. Ενεργήσου εσύ αυτονομημένε προύχοντα και άσε τον κοσμάκη .

Comments are closed.