Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: “Έφυγε για άλλη μια φορά με άδεια χέρια από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο”

Κοινοποίηση:
3

«Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη, αλλά δεν τον έφτασε καν», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Ούτε κυρώσεις στην Τουρκία, ούτε καν ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν ξεκινήσουν ξανά οι προκλήσεις», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «το ερώτημα είναι γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα; Και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώνεται επισήμως η ανάρτηση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ. Τη μέρα που ανακοινώνεται συμφωνία των δυο πλευρών στο ΝΑΤΟ. Μια μέρα μετά την αναχώρηση Πομπέο από την Ελλάδα».

Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη,…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μιλάει και ο Τσίπρας πού τού σηκώσαν το σακάκι και είπε και ευχαριστώ.
    Το οτί βγήκε με αυτοδυναμία ο κούλης δέν σού λέει τίποτα ρε βλαμένε για το πόσο σας σιχάθηκε ο κόσμος,εσύ τού τήν έδωσες τήν αυτοδυναμία ρε μπούφε ακόμα δέν το κατάλαβες.

  2. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ.ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΟΥΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ.

  3. Μιλάει ο μ@λ@κας που τον είχανε 17 ώρες στην γωνία και τόλμησε να κάνει δημοψήφισμα και έκανε συνταγματικό πραξικόπημα γυρίζοντας το ΟΧΙ του 62% των Ελλήνων σε ΝΑΙ. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι σερβιέτες.

Comments are closed.