Σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν και μοντέλο του Onlyfans πέθανε από ανακοπή μετά από πλαστική επέμβαση

Κοινοποίηση:
kristina

Λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε μία ακόμη πλαστική επέμβαση, η Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, μοντέλο του OnlyFans και σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που επέφερε τον θάνατό της.

Συμφωνα με την Daily Mail, o θάνατος της 34χρονης γυναίκας που ήταν γνωστή online με το όνομα «Άστεν» σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, στο νοσοκομείο όπου ανέρρωνε μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η οικογένεια της Γκουρκάνι συγκεντρώνει χρήματα μέσω GoFundMe για την κηδεία του μοντέλου, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 3.540 δολάρια από τον στόχο των 40.000 δολαρίων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Η σελίδα στο GoFundMe περιλαμβάνει μια συγκινητική δήλωση από τους συγγενείς της 34χρονης, που δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι Η δήλωση αναφέρεται εν συντομία και στις αγωνιώδεις στιγμές πριν από τον θάνατο του μοντέλου, ξεκινώντας από τη στιγμή που η οικογένεια δέχτηκε το τηλεφώνημα που τους ενημέρωνε για το καρδιακό επεισόδιο και καταλήγοντας στην απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και αδελφής που τους συγκλόνισε.

Η δήλωση αναφέρει επιπλέον ότι διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές για τα ακριβή αίτια θανάτου του μοντέλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: