Σύλληψη υπαλλήλου ΕΦΚΑ: Πώς ξετυλίχθηκε η υπόθεση – Η ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση:
astinomia

Μια σοβαρή υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ελληνική κοινωνία, σχετικά με μια 49χρονη υπάλληλο του ΕΦΚΑ. Η γυναίκα αυτή φέρεται να ζήτησε το ποσό των 4.000 ευρώ από μια 56χρονη, με σκοπό να την «βοηθήσει» να αποκτήσει το επίδομα αναπηρίας που δικαιούνταν η μητέρα της.

 

Η 56χρονη, αντιλαμβανόμενη την παράνομη δραστηριότητα της υπαλλήλου, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.). Οι αρχές αντέδρασαν άμεσα και σχεδίασαν μια επιχείρηση παγίδευσης για να συλλέξουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της υπαλλήλου.

Ειδικότερα, από κάμερα ασφαλείας, εντοπίστηκε αρχικά η 56χρονη που κατήγγειλε την υπάλληλο να βγαίνει από ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο, έχοντας μόλις παραδώσει στην 49χρονη το ποσό των 2.000 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή βλέπουμε να σταματά λίγα μέτρα πιο πέρα ένα μηχανάκι στο οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιβαίνουν δύο αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι παρακολουθούν τις κινήσεις των δύο γυναικών.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα ταξί, το οποίο φαίνεται να κλείνει τον δρόμο στο σκούρο μπλε ΙΧ. Από αυτό βγαίνει άλλος ένας αστυνομικός, ντυμένος κι αυτός με πολιτικά. Οι τρεις αστυνομικοί σχηματίζουν, κατόπιν, έναν «κλοιό» γύρω από το αυτοκίνητο της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, την οποία και συλλαμβάνουν με τις κατηγορίες της δωροληψίας, του εκβιασμού και της διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψή της έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ από τις έρευνες των αστυνομικών στην οικεία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 61.850 ευρώ. Στοιχείο που «καίει» την υπάλληλο, είναι το sms που είχε στείλει στην καταγγέλλουσα, ζητώντας της 4.000 ευρώ για να την «εξυπηρετήσει».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά εδώ στον εφκα και οπεκα τα έπαιρναν ακόμα και αυτός από το κυλικείο αλλά την γλύτωσε η κουφαλα βγήκε σε σύνταξη και πήγε να πει ότι τα παίρνουν οι security για να ρίξει άμμο στα μάτια γιατί κάποιοι είχαν δει πράγματα και φοβόντουσαν ότι θα ψανε καρφωτη

Comments are closed.