Σύμπτωση ή κάτι περισσότερο; Πυροβολισμοί στο Σικάγο με 4 νεκρούς

Κοινοποίηση:
aytoktonia-oplo

Μια τραγική ημέρα για την πόλη του Σικάγο, καθώς τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα φρικτό περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα μέσα σε συρμό του μετρό. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN, έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου και εκφράζει την πεποίθηση ότι οι πυροβολισμοί αποτελούν ένα μεμονωμένο γεγονός, χωρίς να υπάρχει ευρύτερη απειλή για την κοινότητα.

«Τα θύματα, ήταν όλοι επιβάτες του τρένου νωρίς σήμερα το πρωί», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός του Forest Park, Chris Chin.

«Το τρένο βρισκόταν σε κίνηση κατά τη διαδρομή προς το Φόρεστ Παρκ».

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στους πολίτες, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με αγωνία. Οι αρχές έχουν αναλάβει δράση και συνεργάζονται στενά με την Αρχή Μεταφορών του Σικάγο για να αναλύσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν το περιστατικό. Αυτή η διαδικασία είναι κρίσιμη για την κατανόηση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

«Παρόλο που επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, αυτή η αποτρόπαια και κατάφωρη πράξη βίας δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί, πόσο μάλλον σε τρένο δημόσιας συγκοινωνίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αρχή μεταφορών.

«Αυτό προφανώς είναι σοκαριστικό, ξέρετε, είναι ασυνήθιστο να έχουμε έναν τέτοιο μαζικό πυροβολισμό», δήλωσε ο Τσιν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response