Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ: «Έχει πρόταση από την ΑΕΚ ο Κάι Βάγκνερ»

Κοινοποίηση:
Κάι Βάγκνερ

Την περίπτωση του Κάι Βάγκνερ φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο συντάκτης του «Athletic», Τομ Μπόγκερντ.
Πρόκειται για 26χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος ανήκει στη Philadelphia Union του MLS. Ωστόσο, το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει τον προσεχή Δεκέμβρη, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως η «Ένωση» τού έχει καταθέσει πρόταση.
«Ο Κάι Βάγκνερ επίσης θα αποχωρήσει. Έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά θα μπορούσε να μείνει στο MLS», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στου twitter/X.
Ένα ρεπορτάζ που είναι αρκετά πιθανό να έχει βάση.
Αφενός διότι πρόκειται για έγκυρο Μέσο και ρεπόρτερ, αφετέρου γιατί αφορά μια θέση που είναι πιθανών να κινηθεί η ΑΕΚ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των Χατζισαφί-Μοχαμάντι για το Κύπελλο Ασίας το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.
Ο Γερμανός άσος -του οποίου η χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ- μετακόμισε στο κλαμπ του MLS, τον Φεβρουάριο του 2019. Σε αυτά τα 4,5 χρόνια έχει μετρήσει 168 συμμετοχές, με 7 γκολ και 31 ασίστ. Νωρίτερα είχε παίξει στην Ουλμ, στην U19 της Άουγκσμπουργκ, στη Σάλκε και στη Wurzburger Kickers.
Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει και… εκ του σύνεγγυς, αφού τον είχε αντιμετωπίσει με τη Σαν Χοσέ στο πρωτάθλημα της Αμερικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θα βάλουν όλες και όλοι τα καλά τους την Κυριακή θα πάνε εκλησια σαν καλή χριστιανοί ενώ στάζουν αίμα μαζί και οι ιερείς θα κοινωνήσεις μερικοί θα περάσουν προσκηνησουν το χέρι του ιερέα θα πάρουν το αντίδωρο όπως είπαμε σήμερα δεν θα κάνουν αυτοί κουμάντο εμείς εσύ πρόσεχε τους δικούς σου κλπ και θα πάνε να ψηφίσουν σαν πρόβατα στην σφαγή ,αν αύριο τους πούνε μαζευτε τα και φύγετε από εδώ αυτό ήταν θέλημα Θεού παιδιά μου πα.ε βάζουν και έναν χαζό μαζί και αλωνίζουν πίσω

Comments are closed.