Σύννεφα στην οικογένεια Καρντάσιαν: «Έχεις να μας μαγειρέψεις δύο χρόνια» δήλωσε δημόσια η κόρη της Κιμ – Βροχή τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις

Κοινοποίηση:
kim-kardashian-0

Ηθελημένα ή άθελά της, η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν έγινε viral και άνοιξε ένα τεράστιο debate μεταξύ των ακολούθων της για το εάν η μητέρα της οφείλει ή όχι να μαγειρεύει, και σε επέκταση αν μία γυναίκα καριέρας οφείλει να εκτελεί και χρέη νοικοκυράς.

«Στεγνά» έδωσε η 11χρονη North West την διάσημη μητέρα της, Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξη στο περιοδικό Interview ότι η τηλεπερσόνα έχει να μαγειρέψει δύο χρόνια για την οικογένειά τους.

Την αποκάλυψη αυτή, μάλιστα, προκάλεσε η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν η οποία ρώτησε την 11χρονη «μια σοβαρή ερώτησή τώρα: πώς είναι η μαγειρική μου;»

Τότε η μεγαλύτερη από τα παιδιά της Καρντάσιαν, το οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γούεστ, απάντησε «δεν μας έχεις μαγειρέψει για πολύ καιρό τώρα».

«Η τελευταία φορά που μας μαγείρεψες ήταν πριν από δύο χρόνια στο Halloween» πρόσθεσε η 11χρονη.

Κιμ Καρντάσιαν: «Έχεις να μας μαγειρέψεις δύο χρόνια» δήλωσε η κόρη της
Όπως είπε, μάλιστα, τότε η 43χρονη Καρντάσιαν είχε μαγειρέψει «mac and cheese».

«Και έψησα κοτόπουλο και ψωμί με καλαμπόκι. Είμαι πονηρή. Ήταν καλό εκείνο το γεύμα;» ξαναρώτησε η Καρντάσιαν.

Ευτυχώς για την ίδια η απάντηση ήταν καταφατική από την 11χρονη κόρη της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η North West εξομολογήθηκε ότι αν μπορούσε να φάει μόνο ένα πράγμα στην υπόλοιπη ζωή της θα ήταν «αγγούρι και αλάτι ή κρεμμύδια» με τη διάσημη μητέρα της να συμπληρώνει «τα αγαπάς τα τηγανητά κρεμμύδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response