Σύρος – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Της σκότωσαν το άλογο με μια σφαίρα στο κεφάλι…

Κοινοποίηση:
maxresdefault

“Θερμή παράκληση όποιος είδε ή ακουσε κάτι να ΜΙΛΗΣΕΙ”

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Στις 11 Ιουνίου 2024, δύο ημέρες πριν λοιπόν, σημειώθηκε δολοφονία οικόσιτου ζώου και συγκεκριμένα αλόγου εδώ στο νησί της  Σύρου μας.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου με την οποία μιλήσαμε πριν από λίγο, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, μεταξύ 12 με 15.30, κάποιος βρέθηκε στο χώρο της και σκότωσε – δολοφόνησε το αλογάκι της…

Η ίδια επιστρέφοντας, το βρήκε με μια τρύπα στο κεφάλι. Το άλογο βρισκόταν στον Πάγο, στην στροφή κάτω από την Ξυλοτεχνική. Η κυρία και ιδιοκτήτρια του ζώου παρακαλεί όποον είδε ή ακουσε κάτι που μπορεί να βοηθήσει να  μιλήσει προκειμένου να βρεθεί πιο γήγορα ο ένοχος.

Να παρακαλέσουμε κι εμείς ως site και ως φιλόζωοι μέχρι και εκεί που δεν πάιρνει άλλο, να ανοιίξουν τα στόματα κι αν κάποιος είδε κάτι να μιλήσεικαι να βοηθήσει. Το μόνο που αισθανόμαστε είναι οργή κι απέχθεια για το γεγονός..  Είναι πραγματικά κανονική δολοφονία……

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Mε κάποιον θα είχε διαφορές και την πλήρωσε το άμοιρο ζώο!!! Βλέπε ο Νονός με τον Μάρλον Μπράντο!!! Να βρεθε’ι και να πάει φυλακή ο ανώμαλος!!! Είναι επικύνδυνος για την κοινωνία!!!!

  2. Το ανθρωπόμορφο τέρας ο σιχαμένος αυτός βρωμιάρης ανώμαλος ψυχοπαθής που σκότωσε το αθώο αυτό όμορφο ζω πρέπει να βρεθεί και να εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο.
    Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο βακτήριο αυτού του πανέμορφο αυτού του πλανήτη τον οποίο μολύνει καταστρέφει και θανατώνει αθωα ζώα.

  3. Να ξέρατε τί ζημιές έκανε το ψωφάλογο στις γύρω καλλιέργειες…
    Τελοσπάντων, για σαλάμι ή παστουρμά το κόβω.

    1. Εσύ κάνεις πολύ χειρότερες ζημιές από το άλογο. Κάνε μια χάρη στον πλανήτη και αυτοπυροβολησου!

  4. Καποιους ενοχλουσε η παρουσια του ζωου ‘η η ιδιοκτητρια του ειχε εχθρους και την πληρωσε το αμοιρο ζωο.
    Ευχομαι να βρεθει ο δολοφονος του ζωου, γιατι τετοια ατομα ειναι εν δυναμει δολοφονοι και ανθρωπων.

  5. Σύντροφοι φιλόζωοι, σας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πρόκειται για ερωτικό έγκλημα;

  6. Να βρεθει και να εκτελεστει με μια σφαιρα στο δοξα πατρι το Κτηνος! Μονο που απο το κρανιο του δεν θα βγουνε ανθρωπινα μυαλα αλλα σκατα!

  7. Καθάρματα ανθρωπόμορφα, σίγουρα κάποιος, κάποιοι στο νησί γνωρίζουν, αλλά και το Α.Τ., γνωρίζει ποιός έχει άδεια κυνηγιού, οπλοφορίας, ή τα παραβατικά άτομα που θα μπορούσαν να οπλοφορούν παράνομα. Τουρίστας, δεν θα σκότωνε το άλογο.
    .

Comments are closed.