Σύσκεψη για να συντονιστούν πως θα μας ελέγχουν…

Κοινοποίηση:
μαξιμου

Σύσκεψη για τον συντονισμό του ελέγχου, ιδιαίτερα στους εργασιακούς χώρους, της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική, θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη την οποία θα συντονίσει ο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αλήθεια στις Συσκέψεις αυτές, ΤΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ θα πληρώσουμε στους Εθνοσωτήρες που ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ με τις αποφάσεις τους ; ; ;
    Όσο για το πώς θα μας ελέγχουν, το κόλπο είναι παλιό και γνωστό, αφού πρώτα από όλα, θα βάλουν τις καλοπληρωμένες τηλεσαύρες των «ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και αμέσως μετά, την σκυτάλη θα πάρουν οι ένστολοι τσαντοκουβαλητές των σωτήρων του Έθνους, που ξέρουν να κάνουν τις κουραδομαγκιές τους μόνο σε αδύναμους γιατί έτσι απαιτούν και επιβάλουν οι συμμορίες των εκβιαστών, και προθυμοποιούνται να υλοποιήσουν τα προσκυνημένα ανδρείκελα που…μοστράρουν ως «εθνικοί υπερασπιστές της χώρας από τους κακούς» ! ! !
    Φυσικά από τον έλεγχο θα εξαιρεθούν οι διάφοροι Γιάνηδες (με ένα Ν) που θα σουλατσάρουν στο εξοχικό τους, οι Αθίγγανοι και οι ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ, που κάνουν κατά μπουλούκια ότι θέλουν.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.