ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ το Κουρσκ. Οι Ουκρανοί εύκολα μπαίνουν αλλά ζωντανοί δεν βγαίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Russian-war-in-Ukraines-border-EPA-RUSSIAN-DEFENCE-MINISTRY

Μαίνονται οι μάχες στα ρωσικά εδάφη της επαρχίας Κουρσκ.

Τι ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας:

«Πλάνα από τη συνοριακή περιοχή της περιοχής Κουρσκ όπου Ρώσοι στρατιώτες εξαλείφουν τεθωρακισμένα οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό της AFU.

Κατά τη διάρκεια μιας μάχης κοντά σε έναν οικισμό, στρατιώτες της 810ης Ξεχωριστή Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας συνέλαβαν ένα τροχοφόρο όχημα μάχης Roshel Senator, καναδικής κατασκευής, και το παρέδωσαν στα μετόπισθεν.

Οι πεζοναύτες κατέλαβαν ως τρόπαια δείγματα δυτικής κατασκευής αυτόματων όπλων, πυρομαχικών, μέσων προστασίας και επικοινωνίας.

Οι στρατιώτες του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας λένε ότι ο εχθρός αφήνει πίσω του έστω και μερικώς κατεστραμμένο υλικό και όσους σκοτώθηκαν σε δράση στο πεδίο της μάχης και υποχωρεί»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Θεος δεν υπαρχει και δεν εχει να συγχωρεσει τιποτε. Αλλιως θα τα κανονιζε απο πριν. Να μην γινονται πολεμοι,λιμοι,καταστροφες καθε ειδους και ολοι θα ζουσαμε σε πελαγοι ευτυχιας. Θα βοηθουσε δηλαδη τον ανθρωπο και δεν θα τον αφηνε να κανει του κεφαλιου του και να πιστευει διαφορες θρησκειες με ολη την μπουρδολογια αιωνες τωρα.

  2. Ο Θεος να συγχωρεσει τις μισθοφορικες ταξιαρχιες τους! Ο Βλαδιμηρος Οχι!

  3. Τι ζούνε οι άνθρωποι έχουν ταμπουρωθεί πάλι μέσα στις κωμοπόλεις και θα πάρει καιρό για να τους αφανίσουν όλους η διαφορά είναι ότι τώρα μιλάμε για Ρωσικό έδαφος… Όλα είναι σχεδιασμένα από το ΝΑΤΟ μέχρι να φύγει ο κοιμισμένος παππούς θα δούμε και άλλες εκπλήξεις, όχι μόνο τους έπιασαν στον ύπνο αλλά δεν ήξεραν και πόσοι είναι έχουν εισβάλει 4 ταξιαρχίες γεμάτο μισθοφόρους…

Comments are closed.