ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΦΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ! “ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ΄ΑΜΠΕΛΙ” ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σε απόγνωση ασθενείς σε όλη την χώρα – Απαξίωση του ΕΣΥ και κατάρρευση των στοιχειωδών υπηρεσιών Υγείας

Αναστολή τακτικών χειρουργείων και ιατρείων στα νοσοκομεία – Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλουν γιατροί και νοσηλευτές

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους Έλληνες ασθενείς, που υφίστανται καθημερινά τις συνέπειες της πλήρους απαξίωσης του ΕΣΥ και της κατάρρευσης στοιχειωδών υπηρεσιών Υγείας.

Τα προβλήματα στα νοσοκομεία της χώρας αποτελούν πλέον συνηθισμένη είδηση στα δελτία ειδήσεων, με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη να τους εμπαίζει και να παίζει με την υγεία τους.

Σε… μόδα έχει εξελιχθεί η πολιτική ακύρωσης τακτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, καθώς ένα μετά το άλλο αφήνουν σύξυλους τους ασθενείς που περιμένουν στην ουρά ακόμη και πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Σειρά πήραν τα νοσοκομεία Έδεσσας και Βενιζέλειο Ηρακλείου, τα οποία ανακοίνωσαν την αναστολή των τακτικών χειρουργείων, για ολόκληρο τον μήνα το πρώτο και από τις 15 Οκτωβρίου το δεύτερο.

Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό καταγγέλλουν πρωτοφανείς συνθήκες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Στο Βενιζέλειο, μάλιστα, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης αναστέλλεται η λειτουργία και των τακτικών και απογευματινών ιατρείων.

Σφήκες τσιμπούσαν ασθενείς
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έκλεισε θάλαμος στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας, επειδή εισέβαλλαν σφήκες και τσιμπούσαν ασθενείς.

«Φέρουν μεγάλη ευθύνη για τα κτηριακά προβλήματα στα νοσοκομεία και οι ίδιοι οι διοικητές» υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, και επισημαίνει ότι απαιτείται χρηματοδότηση εδώ και τώρα.

«Υπάρχουν διοικητές Νοσοκομείων που μοχθούν νυχθημερόν για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, έστω σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο της σοβαρής υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης της Δημόσιας υγείας. Υπάρχουν, όμως, και δημοσιοσχεσίτες διοικητές για το «φαίνεσθαι» σκορπάνε τα λεφτά σε έργα βιτρίνας και σε εργολάβους. Έχουμε πάνω από 7 χρόνια που καταγγέλλουμε τις κτηριακές συνθήκες σε πολλά νοσοκομεία, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Πώς είναι δυνατόν τα περισσότερα νοσοκομεία να μην διαθέτουν πιστοποιητικά πυρασφάλειας λόγω έλλειψης συστημάτων πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας;» τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. εγώ προσωπικά έχω πέτρα στο νεφρό έχω και ανεύρυσμα στην καρδιά είναι να κάνω εγχείρηση αλλά δεν τολμώ Είμαι 58 χρόνων και θέλω να ζήσω λίγο ακόμα.

  2. Νοσοκομεία .Φίλε Στέφανε έζησα το νοσοκομείο του πύργου κολαστήριο Για συνοδούς και ασθενείς με τη νοσηλεία της μάνας μου .Οταν κάνουν εισαγωγή και σου κάνουν εγχείρηση για οποιαδήποτε εγχείρηση σε μολύνουν και σε στέλνουν στον τάφο σου καταστρέφουν τα όργανα του σώματός σου δεν έχουν Έλεος η παλιανθρωπιά των γιατρών δολοφονούν χωρίς τύψεις .Έλληνες σκοτώνουν Έλληνες γιατροί χωρίς γνώσεις με πλαστά πτυχία Παίρνουν στο λαιμό τους Αθώες ψυχές ζωές Την κατάρα μου να έχουν όλοι γιατροί που αντί να σε γιατρεύουν σε δολοφονουν.Ένας από αυτούς που σκότωσε τη μάνα μου ο ορθοπεδικός Νικολάου κανταΐφις βάζει υποψηφιότητα γιατί περιφερειάρχης μέχρι εκεί φτάνει η αναίδεια του εδώ στον Πύργο η φήμη αυτού του γιατρού είναι πάρα πολύ εξαιρετική καλός γιατρός ,καλός άνθρωπος διάφορες αλλες Μπούρδες που έχει διαβάσει ο ίδιος στην πόλη μας και το έχουν πιστέψει όλοι δεν ακούς άνθρωπο να λέει κακό Για αυτόν.

  3. Εδώ τώρα άρχισε το παραμύθι στους κυνηγούς.Αν πας στο νοσοκομείο με πονοκέφαλο πάνε στο ψυχιατρείο είναι από άγχος αν πας με θυροειδή πάνε στο ψυχιατρείο αν σε πονάει η ψωλή πάνε στο ψυχιατρείο ώστε να γραφτούν στις καρτέλες όλοι για να τους αφοπλίσουν περνώντας τους τα όπλα για να μας γαμήσουνε οι λάθρο και ο Σουλτάνος πιο εύκολα.Δινουν δώρα όλο το πολεμικό υλικό στην Ουκρανία τινάζουν αποθήκες στον αέρα για να καλύψουν το τι δώσανε πετάνε τα επιθετικά ελικόπτερα στα σκουπίδια λόγο πλημμύρας πετάνε τα κατασκοπευτικά ελικόπτερα παραιτούνται από την κρίση στον στρατό και απορώ ποιός θα πολεμήσει για αυτό το κράτος σε τυχών επίθεση του Μογγόλου.

  4. Που χάθηκε ο Άρχων Οφικιάλιος που νοιαζόταν μην αρρωστήσουμε από…κοροιδοιό και δεν νοιάζεται που πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα τριτοκοσμικά νοσοκομεία; Γιατί δεν φτιάχνουν Νοσοκομεία όπως φτιάξανε σύγχρονα εμβολιαστικά Κέντρα για μπόλιασμα; Πόσα πήρες Τσιόδρα στην Επιτροπή; Μαυρίστε τον Χαρδαλιά των λοκντάουν και ψήφο στον Ηλία μας που φώναζε φυλακισμένος υπέρ των ανεμβολίαστων! Μαύρο στα κόμματα του εμβολίου που τα πιάσανε από τις φαρμακευτικές και τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών βγάζανε …Παγώνη της ν.δ. και …Γεροτζάφια τον σύμβουλο του Τσιπροζάεφ να ζητάνε λοκντάουν!

    1. Έλα τώρα μην τα λες αυτά… επειδή σε μια νύχτα έφτιαξαν κέντρα μπολιασματος παντού,αστυνομίες σε δρόμους και καταστήματα,αβερτα μπόλια σε νοσοκομεία,10ακι για τέστ σε φαρμακεία κλπ κλπ… Ντροπή…Όπου θέλουν είναι αποτελεσματικοί και έχουν λεφτά για τα άλλα δεν θα μπορέσουν…

    2. Ο Γεροτζιάφας ζητούσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους, “Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί να πάει στο βουνό,οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη με ποινές αυστηρές” όπως επίσης ” Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα 10%-20% αλητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων έχει αποφασίσει να κάνει αυτό το πράγμα” έλεγε. Τέτοιους τενεκέδες ξεγάνωτους βάζουν στα κόμματα κατ εντολή σιωνιστικών κέντρων που εξουσιάζουν ηγέτες και ηγετίσκους.

  5. Να μην ψηφιζετε τη Μαφια,αν θελετε νοσοκομεια και περιθαλψη με αξιοπρεπεις συνθηκες.
    Αλλιως ειστε αξιοι της τυχης σας και να μην κλαιγεστε που σας εχουνε παρατημενους σαν ζωα.
    Δεν νοιαζονται για σας,ουτε για την υγεια σας,παρα μονο για να κλεψουν οσα περισσοτερα μπορουν.
    Αφου ειστε ηλιθιοι και τους ψηφισατε,να μην κλαιγεστε που σας αντιμετωπιζουν σαν ζωα,αυτο το μυνημα τους δινετε.

  6. Καμία λυπηση σε κανέναν μας.Οταν σε νοιάζει μόνο η τσέπη σου και τα δικά σου έρχεται η ώρα που δε σου φτάνουν ούτε τα δικά σου και ψάχνεις βοήθεια από τον γείτονα που εβριζες μέχρι χθες.Ποτε θα καταλάβετε ότι το χρήμα είναι απλά ένα εργαλείο και ότι όλοι είμαστε καλά και χρήσιμοι μόνο όταν είμαστε μαζί και ενωμένοι.Μεχρι τότε ακολουθήστε όπου σας πάνε τη ροή του χρήματος οι αφέντες σας.

Comments are closed.