ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – Η ΧΑΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΙDF – ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ – ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 1.600 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – “ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ” – LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φγυθητυθυτ

Δραματικές στιγμές για μια ακόμη φορά στην Μέση Ανατολή καθώς το Ισραήλ από το πρωί του Σαββάτου δέχεται επίθεση από τον Χαμάς.

Οι μάχες έχουν μεταφερθεί πλέον στο μεγαλύτερο μέρος της ισραηλινής επικράτειας, την ώρα που η Ιερουσαλήμ έχει ήδη ξεκινήσει την επιχείρηση «Σιδερένια Σπαθιά», μια από τις μεγαλύτερες πολεμικές παρεμβάσεις κατά των Παλαιστινίων.

 Από την άλλη, στη Δυτική Όχθη, οι Παλαιστίνοι γκρεμίζουν το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας, αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων κατά των Ισραηλινών.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης κάνει λόγο για πάνω από 200 νεκρούς 

Σε ενημέρωση, το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης αναφέρει οτι οι νεκροί ξεπερνάνε τους 200 και κάνει λόγο για 1.600 τραυματίες.

Από την άλλη, το ισραηλινό δίκτυο N12 μετέδωσε ότι περίπου 50 ισραηλινοί όμηροι κρατούνται από ενόπλους της Χαμάς στο κιμπούτς Μπίρι κοντά στο σύνορο με τη Γάζα.

Η Μέση Ανατολή μπαίνει σε νέο γύρο αιματηρών εχθροπραξιών, με απρόβλεπτες συνέπειες. Μαχητές της Χαμάς εισήλθαν στο ισραηλινό έδαφος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (7/10), αποκτώντας τον έλεγχο πολλών κοινοτήτων στο νότιο Ισραήλ, με τις μάχες να συνεχίζονται ακόμη σε τουλάχιστον 21 «μέτωπα» σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Γενική κινητοποίηση στο Ισραήλ, με τον υπουργό Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν-Γκβίρ να κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ολόκληρο το Ισραήλ, διατάσσοντας ότι στρατολογούνται άμεσα όλοι οι εθελοντές της αστυνομίας.

Οι ισραηλινές δυνάμεις IDF δεν έχουν ακόμη αποκτήσει τον έλεγχο σε καμία από τις τοποθεσίες στις οποίες φέρεται να διείσδυσαν τρομοκράτες στο νότιο Ισραήλ. Οι κάτοικοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε καταφύγια και αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας ούτε διαθέσιμο ιατρικό προσωπικό στο σημείο. Οι ισραηλινές υπηρεσίες διάσωσης MDA κάνουν έκκληση για αίμα, ειδικά από όσους έχουν ομάδα αίματος Ο

Η Χαμάς εκτόξευσε πάνω από 2.000 ρουκέτες προς το Ισραήλ, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.

Το Ισραήλ εξαπέλυσε πλήγματα στη Γάζα, εγκαινιάζοντας την επιχείρηση «Σιδερένια Ξίφη» . «Υπάρχουν αναφορές για δεκάδες ομηρίες τώρα στη Γάζα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι τρομοκράτες κρατούν ομήρους Ισραηλινούς πολίτες στα σπίτια τους.

Το ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Reshet 13 αναφέρει ότι Παλαιστίνιοι μαχητές κρατούν αιχμάλωτους Ισραηλινούς στη νότια πόλη Οφακίμ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Αυτή είναι μια από τις πρώτες αναφορές που έχουμε από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση, μετά από εκτεταμένους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι Παλαιστίνιοι μαχητές κρατούν αιχμαλώτους.

Μη επαληθευμένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν Παλαιστίνιους να αιχμαλωτίζουν αμάχους και να τους μεταφέρουν με μηχανές στη Γάζα. Οι ισραηλινές αρχές είπαν ότι δεν θα σχολιάσουν και το BBC News μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να επαληθεύσει τις αναφορές. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Χαμάς είπε στο Al Jazeera ότι «δεν είναι όμηροι – είναι αιχμάλωτοι πολέμου».

Σε μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είπε οτι το Ιαραήλ είναι «σε πόλεμο και θα νικήσει», καθώς το Τελ Αβίβ απάντησε στην αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς -τη μεγαλύτερη εδώ και χρόνια- πλήττοντας στόχους στη Γάζα. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ είπε ότι η Χαμάς «ξεκίνησε πόλεμο» και τα στρατεύματά της «πολεμούν εναντίον του εχθρού σε κάθε τοποθεσία».

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε ότι ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αμυνθεί ενάντια στον «τρόμο των εποίκων και την κατοχή των στρατευμάτων».

«Να βάλουμε φωτιά στη γη των κατακτητών»
Στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ είπε ότι η Χαμάς εκτόξευσε 2.500 ρουκέτες στην επίθεση του Σαββάτου, ενώ ο στρατιωτικός διοικητής της οργάνωσης Μοχάμαντ Ντέιφ είπε ότι εκτοξεύτηκαν 5.000 ρουκέτες. «Αυτή είναι η ημέρα της μεγαλύτερης μάχης για τον τερματισμό της τελευταίας κατοχής στη γη», δήλωσε ο κ. Ντέιφ στο ραδιόφωνο της Χαμάς.

Είπε ότι η επίθεση ήταν η αρχή της «Επιχείρησης Καταιγίδα Αλ Άκσα» και ήταν απάντηση στην ισραηλινή βία στη Δυτική Όχθη, τη Γάζα και γύρω από το τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ. «Σήμερα ο λαός ανακτά την επανάστασή του», είπε στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα. «Πρέπει να βάλουμε φωτιά στη γη κάτω από τα πόδια των κατακτητών», πρόσθεσε. Η παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ δήλωσε ότι συμμετείχε στην επίθεση, ενώ η Χαμάς κάλεσε επίσης ένοπλες ομάδες στον Λίβανο να εμπλακούν.

Tαπείνωση για το Ισραήλ: Η Χαμάς αιχμαλώτισε στρατηγό της IDF!

To Ισραήλ υπέστη μία ακόμα ταπείνωση από τους μαχητές της Χαμάς καθώς οι Παλαιστίνιοι αιχμαλώτισαν τον πρώην διοικητή των δυνάμεων στον τομέα της Γάζας, τον στρατηγό Νίμροντ Αλόνι.

Ο στρατηγός είχε αντικατασταθεί μόλις πέρσι και η ενέργεια αυτή των Παλαιστινίων είναι κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Θα περάσουν χρόνια για να ξεχαστούν τα όσα έγιναν σήμερα στο Ισραήλ.

Η ισραηλινή κοινωνία «βράζει» και απαιτεί ακόμα και τη ισοπέδωση της Γάζας για παραδειγματισμό.

Δείτε LIVE τις εξελίξεις:






ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Η ξεφτίλα που έπαθαν οι Ισραηλινοί δεν έχει προηγούμενο. Αυτός είναι ο υπερστρατός τους και οι κορυφαίες μυστικές τους υπηρεσίες;; Τους ξεφτίλισαν οι μαχητές της Χαμάς με τις σαγιονάρες. Μπράβο τους! Είναι ήρωες και έγραψαν ιστορία!! Δεν μετράει ο οπλισμός αλλά η ψυχή στον πόλεμο

    1. Ναι αλλά κοίτα μη γίνει αυτό σε ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ γιατί στον ύπνο θα τους πιάσουν όλους και απλά δε θα είμαστε εδώ να γράφουμε…………….

  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

    1. Ο θεός σου που δεν υπάρχει έχει περιούσιους, όχι ο αληθινός Θεός που είναι ο Χριστός. εντάξει Φριζή;

      1. Μα ο Χριστός είναι ο υιός του Θεού, δηλαδή του Εβραίου Γιαχβέ. Ο χριστιανισμός στην πραγματικότητα είναι αίρεση του ιουδαϊσμού.

        1. Καλησπέρα.Εδώ και πολλά χρόνια ο Πατρινός ερευνητής Ευάγγελος Τρίγκας έχει εκδώσει τις έρευνες του: “Ο Χριστός ήταν Έλληνας”, “Ο Χριστός και ο Νόμος του Δία”,”Σε Ποιόν Θεό Πίστευε Ο Χριστός;”.Βιβλία που πολεμήθηκαν και από τάχα δωδεκαθειστές και από εβραϊζοντες ιερείς! Ότι τεκμηριωμένα ο Χριστός αντιπαθούσε τους Εβραίους,ότι προγνώριζε πως θα καταντήσουν οι Εβραίοι την ανθρωπότητα για όσο θα έχουν Εξουσία,ότι ονομάζονταν Ιάσων Πανδίρας ως υιός του αξιωματικού Τιβερίου Πανδίρα και της Μαρίας,ιέρειας της Αρτέμιδος.Έβλεπα για οξύμωρο ότι οι Εβραίοι ποτέ δεν γιορτάζουν Χριστούγεννα,τα αποφεύγουν σαν ο διάβολος το λιβάνι.

    2. Ο θεός των Εβραίων ήταν ο Ιαχωβάς.
      Το 65% των Ισραηλινών δεν θρησκεύεται.
      Εσύ δεν είσαι Έλληνας.

      1. Γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων θρησκεύεται?

    3. Αυτούς που σταύρωσαν τον Χριστό ρε εβραϊδι;Πας καλά;

  3. Δυστυχώς η μοίρα όλων καθορίζεται από απανταχού ψυχοπαθείς. Όπου “φτωχός” και η μοίρα του. [από όλες τις πλευρές.]

  4. Να γίνει Παγκόσμιος πόλεμος για να μπορέσει ο Έλληνας πιο άνετα τον δράκουλα ώστε να τον εξηγήσει το όνειρο.Τα πράγματα για τον δρακουμέλ δεν είναι ευχάριστα διότι Commandos αυτοκτονίας θα τον βρούν και ας διαθέτει από δίπλα και 20.000 στρουμφάκια.Ο κόσμος πέρασε την κόκκινη γραμμή της υπομονής κατά πολύ.

  5. Μεξικό έχει νεκρούς μετά το 6,4 σεισμό και παιδιά λένε μέσα κλπ το Θέμα χτύπησε Μεξικό μέσα,σε 40.ημερες πρέπει να προσέχουμε αν χτύπαγε κόλπο Μεξικό είναι ποιο εύκολο Μαύρη θάλασσα Τουρκία Θεσσαλονίκη Κωσταντινουπολη με της μετρήσεις μου αν είναι κόλπος Μεξικού αλλά μπορεί και Σικελία και Αθήνα

  6. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕ

  7. Ο Bibi δεν είναι Μητσοτάκης, που κάνουν βόλτες τα Τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο, ή ένα μάτσο Κροάτες διασχίζουν την Ελλάδα και κάνουν ότι θέλουν.
    Οι Παλαιστήνιοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτή την ταπείνωση, αλλά και τις χιλιάδες ρουκέτες.
    Αλήθεια, οι Παλαιστήνιοι απολαμβάνουν ακόμα προνομιούχα μεταχείρηση ασύλου στην Ελλάδα?
    Ένας φίλος που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες Γονείς, αλλά διαθέτει Διαβατήριο Δυτικής χώρας εκτός ΕΕ, και ενώ τόσα χρόνια η ΑΑΔΕ αναγνώριζε το Διαβατήριο του, και όλα ήταν μιά χαρά διότι ο άνθρωπος διαθέτει και περιουσία στην Ελλάδα, του είπε λοιπόν η ΑΑΔΕ, ή να πάρει άδεια παραμονής ή να γίνει Έλληνας υπήκοος.
    Αντισυνταγματική γραφειοκρατία για ένα πραγματικό Έλληνα, ενώ αν ήταν από το Pakistan ή το Afghanistan, η ζωούλα του θα κυλούσε ρολόϊ με τα επιδοματάκια του, και όλα δωρεάν.
    Ακούει ο Επιτελικός Πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοι του?

  8. Τωρα θα παρουνε την απαντηση! ετσι ειναι οταν ξεκινας κατι πρεπει να υπολογισεις και της συνεπειες.
    Περιμενουμε σφυροκοπημα απο το ισραλ με επιχειρησης ολη την νυχτα απο F-35 και F-16 δεν θα μεινει τιποτα.

    1. ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΜΩΣΣΑΝΤ Ε ?……. …..
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ…..

      1. Ο.κ κύριε RUKUNAS αρχιστράτηγε. Ηδη τα F-35 τα έχουν κάνει όλα γήπεδο. Και δυστυχώς σκοτώνονται άνθρωποι.

        1. Το δυστυχώς το είπες για ξεκάρφωμα, Πτέραρχε.

  9. Μακάρι οι νεγρο-ισλαμιστές να γίνουν σκόνη! Όποιος υποστηρίζει τους υπονεγροειδείς ισλαμιστές που μας είχαν για 400 χρόνια (και για άλλες περιοχές ακόμα και 600 χρόνια) σκλάβους, τότε δεν λέγεται Έλληνας, είναι τουρκόσπορος ή αλβανόσπορος ή τίποτα γερμανόσπορος, από αυτούς που έχουν ανοιχτά τα σύνορα για τους τζιχαντιστές….

    1. Ούτε ισλαμιστές ούτε σιωνιστές,αν εσύ είσαι με αυτά τα δίποδα που φτύνουν Χριστιανούς στο δρόμο και θέλουν όλοι να δουλεύουν γι’αυτούς,άντε γεια,εμείς είμαστε με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία

      1. Αυτοι οντως ειναι διποδα και ειναι οι υπερ- ορθοδοξοι Εβραιοι δεν τους πανε ουτε οι Ισραηλινοι και ειναι μια μικρη μιοψηφια του πληθυσμου. Δυστυχως για τον υπολοιπο λαο του Ισραηλ απολαμβανουν προνομια οπως το να μην στρατευονται, επισης ζουν απομονομενοι σε δικες τους κοινωτητες

    2. ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΚΙΜΠΟΥΤΖ … ΗΡΕΜΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑ….. …..

  10. Μακάρι οι αδελφοί Ισραηλίτες (προσοχή: όχι Εβραίοι), να εξαλείψουν μια για πάντα τις βρωμερές και τρισάθλιες κατσαρίδες.

    1. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    2. Φύγε από δω μέσα ρε Εβραϊδι,κινητό σαπούνι,δεν είμαι μουσουλμάνος αλλά όχι και να είμαι με τους αντίχριστους οβριούς που φτύνουν τους Χριστιανούς,αποκαλύφθηκες απόγονε του Αυνάν και του Μαλαχία

      1. Έγραψα: όχι Εβραίοι. Μην σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, που κι αυτό φαίνεται ότι είναι ελλειπέστατο.. Και για να σου φύγει η απορία, είμαι ΧΟ.

        1. Ο Μητσοτάκης είναι Εβραίος και εσύ είσαι αντίχριστος.

  11. KOYΛAAAAAAAAAAAAA
    ΣΤΕΙΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΒΑΛΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Θα γίνει πολύ μεγάλο κακό. Το Ισραήλ θα τους ισοπεδώσει. Να το θυμάστε. Δυστυχώς θα χαθούν πολοί άνθρωποι.

  13. Όλα αυτά τα τεχνητά εγκλήματα κατά της συνείδησης των ανθρώπων τα κάνουν γιατί δε μπορούν να ελέγξουν εύκολα τόσο μεγάλο πληθυσμό στον πλανήτη. Σιωνοσπορα μουσλιμ και σχιστοματικα ρομποτοκινεζια είναι τα πρώτα ζώα σε αυτό τον πλανήτη μιλάμε για μυαλό πολύ κάτω του μηδενός σφάζονται για το ποιός θα κυριαρχήσει μέσα από την ψευτιά το φόνο την καταστροφή τους νόμους.Καταντια της ανθρωπότητας Ξυπνάτε Έλληνες.

  14. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΡΕ ΣΤΙΓΚΑΔΕΣ ??? ΧΑΧΑΧ
    ΡΕ ΣΤΙΓΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ Η ΜΟΣΣΑΝΤ Ω,ΡΕ ?? ΧΑΧΑΧΑ

    1. Τί σχέση έχει ο Στίγκας ρε απολειφάδι;Όχι ότι τον ψηφίζω κιόλας,΄σε άλλο θέμα σχολιάζεις,όπως συνήθως

      1. ΣΕ ΠΟΝΑΩ Ε ?? ΠΟΥ ΔΕ ΓΛΥΦΩ ΠΕΡΙΤΜΗΜΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ Ε…. ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΟΧ
        ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ???……..

        1. ε τώρα με βρίζεις,πιο σάπιο κόμμα από τη νουδούλα,υπάρχει;

Comments are closed.