ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟΠΗ – ΞΑΝΘΗ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ – Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

Κοινοποίηση:
deb

Ήταν στις ευρωεκλογές του 2014 η πρώτη φορά που το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), μετεξέλιξη του κόμματος του Αχμέτ Σαδίκ, έπαιρνε μέρος στις ευρωπαϊκές εκλογές. Μάλιστα και τότε στη διακήρυξη που δημοσίευσε για τις ευρωεκλογές μιλούσε για την «τουρκική μουσουλμανική μειονότητα», αλλά ουδείς θορυβήθηκε.

Στις σημερινές εκλογές οπως βλέπετε και μόνοι σας το τουρκικό κόμμα προελαύνει σε Ροδόπη και Ξάνθη

 

XANTHI1

 

xantji

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ντροπή στους Ξανθιωτες και στους Κομοτηναιους που δεν πήγαν να ψηφίσουν και προτίμησαν την παραλία ότι συμβεί στην Θράκη θα έχουν το κρίμα στο λαιμό τους

  2. οπως ολοι οι νδκρατες πηγαν ψηφισαν τα σκουπιδια ετσι και οι μουσουλμανοι πηγαν ψηφισαν τους δικους τους ,…. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΠΑΡι@ καντε εκλογες νοεμβρη χωρις ζεστη και χωρις παραλιες… εκει να δεις που θα φτασεις κουλα

  3. Τι σχεση εχουν τα μεμετια με την Ευρωπη! Ειναι ελληνες πολιτες τελικα η τουρκοι συμφωνα με τις διακυρηξεις τους? Το ιδιο ισχυει και για το Ισραηλ! Ευρωπη του παραλογου!

  4. Το Κούλη δεν ακούει ούτε την καμπάνα του Αγίου Πέτρου της Κολωνίας! Το Κούλη ακούει μόνο τα “κουδούνια” των λοατκι!

  5. Τωρα ειναι αργα για δακρυα dorothy….. και του χρονου με υγεια……

  6. Οι πολιτικοί κοπριτες που είναι???
    Που είστε ρε λαμόγια????
    Ή Ντόρα το λαμόγιο….Που είναι????

  7. …..ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟ ,ΘΛΙΒΕΡΟ ,ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ….ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ….

  8. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  9. Γιατί χαλαστηκατε τόσο πολύ ?Εκεί ζει μια μειονότητα που το Ελληνικό κράτος διαχρονικά την εχθρευεται και τη γκετοποιει. Συνεπώς το μόνο που έχει μείνει σε αυτούς τους ανθρώπους για να διαμαρτυρηθούν είναι η ψήφος.

  10. Δεν τους πειράζει το Τουρκικό κόμμα, το πρόβλημα ήταν οι Σπαρτιάτες και κάθε κόμμα που δεν στηρίζει την woke ατζέντα!

  11. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ…ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ

    1. Όχι ψηφίσαμε τους κρυφούς πουστηδες της λατίνας και του ΚΚΕ

  12. Συγχαρητήρια στους Ελληνες Ξανθης και Ροδοπης Μπραβο παλικαρια για την αποχη σας

Comments are closed.