ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Καταστέλλουν κάθε τι χριστιανικό αλλά ο… Παπακωνσταντίνου δίνει συναυλίες εν μέσω μερικού lockdown [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
20200902_214348

Συναυλία έδωσε ο γνωστός αριστερός Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου χθες το βράδυ στη Βέροια. Εκεί φυσικά δεν υπάρχει… συνωστισμός. Δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία, ούτε πρόστιμα. Αντιθέτως, όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες και οτιδήποτε χριστιανικό.

Τα κομμούνια για άλλη μια φορά δεν τα αγγίζει κανείς. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορεί να φοράνε όλοι μάσκες αλλά για αποστάσεις ούτε λόγος. Η Αστυνομία απούσα.

DSC_0517 DSC_0516 DSC_0512 DSC_0511 DSC_0513 DSC_0514 DSC_0525 118768845_1659159824249665_6463516471065031457_n 20200902_214348 20200902_212650 20200902_204036 DSC_0520 20200902_222648

Πηγή φωτό και βίντεο: inveria.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. μεχρι και τον Π”κωνσταντινου βριζουν τα ουγκανα… ναζι-αριστεροι ιδιο ειστε μαγαζι

  2. ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

  3. Δεν ξέρω τι κάνει με τα οικονομικά του ο Παπακωνσταντίνου, αλλά εσείς τι μουσική ακούτε ; Δεν μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του αλλά έχει κάποια τραγούδια κομματάρες. Στην μουσική δεν πρέπει να μπλέκονται πολιτικά από καμία πλευρά. Μερικές φορές όταν οι καλλιτέχνες μπλέκονται και με πολιτικές πεποιθήσεις τότε καταστρέφεται λίγο και το νόημα της μουσικής

  4. ο κοσμος στο αρθρο απανταει ηλίθιε όχι στους γενικότερους προβληματισμούς του.

    1. Εσένα ο κόσμος σε διόρισε αντιπρόσωπο και μιλάς εκ μέρους τους; Επειδή το διαδίκτυο υπάρχει χρόνια, ξέρουμε πως λειτουργεί ο κόσμος. Γίνονται πολλά στο διαδίκτυο. Κάποιοι απαντάνε στο άρθρο, κάποιοι αλλιώς και γενικότερα ο κόσμος απαντάει και σχολιάζει ο καθένας για τους δικούς του λόγους

      1. Απάντησα σε άλλον ηλίθιο ρε ηλίθιε όχι σε σένα τον ηλίθιο κατάλαβες ηλίθιε;

  5. ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ.

  6. Με τον Βασίλη τα βάζετε; ρε δε ντρέπεστε λιγάκι; εκεί βρήκατε να χτυπήσετε; τα πολιτικά πιστεύω του καθενός δεν έπρεπε να σας αφορά.
    Το ότι ο Κορωνοιος κολλάει στα μαγαζιά μετά τις 12 δεν σας ενοχλεί
    Το ότι τα παιδιά μας θα πρέπει να είναι συνέχεια με μάσκες οι οποίες πριν ένα 2μηνο απαγορευόταν γιατί δεν ειχαν αναπτυχθεί τα πνευμονία τους κ θα τους δημιουργούσε πρόβλημα ενώ τώρα δεν υπάρχει θέμα ούτε λόγος γίνεται δεν σας ενοχλεί..
    Ελάτε στα καλά σας λοιπόν κ ασχοληθείτε με άλλα θέματα πιο σημαντικά.

  7. Αυτούς τους κομμουνιστες της συμφοράς ο σύντροφος Μπερια ήδη θα είχε δώσει εντολή για μαζικές συλλήψεις. Όλοι θα είχαν φορτωθεί σε καμιονια και η μισοι θα πήγαιναν στα ορυχεια του Γιακουτσκ και θα φτυαριζαν θειαφι και οι άλλοι μισοί στα ορυχεια της Καμτσατκα και θα εσκαβαν για Κασσιτερο. ΕΣΣΔ πάντα μπροστά.

  8. Οι εμετικές 🤢🤮 καταστάσεις δεν έχουν τελειωμό λεμε..👎

  9. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ,ΧΑΡΔΑΛΙΑ …………..ΕΛΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!

  10. διαφωνω ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!.οι ανθρωποι κρατησαν τις αποστασεις με σοβιετικη ευλαβεια.

  11. Για να μη ξεχνιώμαστε ο Παπακωνσταντίνου τα λεφτά που παίρνει απο τις συναυλίες τα κόβει στη Βουλγαρική offshore του.
    Στο Ελληνικό Δημόσιο δε πληρώνει καρφίτσα. Μαζί και η Ελενάρα.
    Και ουτε και στη Βουλγαρική ακόμα δε ξέρουμε τι έξοδα περνάει από την Παναμέζικη και τι πληρώνει τελικά.

    1. Ρε μεγάλε ότι να ναι λες;Αυτό με την offshore είχε γίνει σε μια συναυλία και την offshore την είχε η διοργανώτρια εταιρεία που πλήρωσε τον Παπακωνσταντίνου,όχι ο Βασίλης.Άντε με τη κάθε μαλ…α που πετάει ο καθένας.Αν έχεις στοιχεία τράβα στην εφορία να τα πεις.

  12. ευχαριστουμε για τα video απο την πολυ ωραια συναυλια του παπακωνσταντινου, δυστυχως δεν περισσευουν χρηματα για να παμε σε συναυλιες. πριν απο λιγες μερες μας ειχατε ενημερωσει οτι εβαλαν προστιμο σε καποιον ανεργο και στην κυρια που ειχε παει μαζι του σε εκκλησια και δεν φοραγαν μασκα. το πιο ωραιο ηταν οτι την αστυνομια ειδοποιησαν απο την συγκεκριμενη εκκλησια με την δικαιολογια οτι δεν ηταν διατεθειμενοι να πληρωσουν το προστιμο που προβλεπεται για τις εκκλησιες που επιτρεπουν σε πιστους να μπαινουν μεσα χωρις μασκα, χωρις σχολια αυτο το τελευταιο.

  13. Τα έχουμε πει χίλιες φορές άντε να τα ξαναπούμε άλλη μία. Η Ελλάδα είναι μία κομμουνιστική χώρα. Ο κομμουνισμός ήρθε στην Ελλάδα το 1981 με 40 χρόνια χρόνια καθυστέρηση όπως και όλα τα υπόλοιπα που έρχονται με 40 χρόνια καθυστέρηση από έξω. Την ίδια περίοδο οι κομμουνιστικές χώρες του ανατολικού μπλοκ βρισκόντουσαν λίγο πριν την κατάρρευση του κομμουνιστικού ονείρου, δηλαδή πείνα, ξύλο, λεμονόκουπες από τα σκουπίδια κλπ. Στην ίδια ακριβώς μοίρα βρίσκεται και η δύστυχη Ελλάδα 40 χρόνια μετά. Πείνα, ανασφάλεια, ξύλο, δικτατορία. Καταρρέει ο κομμουνιστικός παράδεισος και βγάλανε την μπαμπόγρια τον Παπακωνσταντίνου να μοιράσει κομμουνιστικό LSD για να ονειρευτούν τα δύσμοιρα κομμουνιστάκια κομμουνιστικούς παραδείσους. Δυστυχώς η κατάρρευση έρχεται. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει το μεγαλείο της Ρουμανίας που ο λαός σκότωσε το ζεύγος Τσαουσέσκου. Δεν θα ήταν άσχημο να δούμε την εκτέλεση του ζεύγους Αλέξη-Περιστέρας, Κουτσούμπα-Παπαρήγα, Κούλη-Μαρέβας, κλπ. Αν και πολύ φοβάμαι ότι ο Έλληνας είναι τόσο λαπάς που θα κλαίει με την λεμονόκουπα στο στόμα γιατί του τέλειωσε ο κομμουνισμός.

  14. σας απαγορευσε κανεις να πατε στις εκκλησιες;;;;;;;;;; πανω απο 10 20 ατομα τις κυριακες δεν βλεπεις στις εκκλησιες…..ολοι εσεις που φωναζετε πατατε καθολου στις εκκλησιες;;;;;;;; η ειστε επαναστατες χριστιανοι του πληκτρολογιου;;;;;;;καμια προφητεια θα μας πειτε;;;;

    1. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ.
      -BREXIT ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
      -ΠΕΙΝΑ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 120 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 380 ΔΙΣ. ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
      -ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ.

    2. ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΟΥΡΑΝΟ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 1η 7ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(Η 2η 7ΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ)…ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 2…Οἶδα ἄνθρωπον ἐν Χριστῷ ΠΡΟ ἐτῶν ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ· εἴτε ἐν σώματι οὐκ οἶδα εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν· ἁρπαγέντα τὸν τοιοῦτον ἕως ΤΡΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. (1η ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΠΑΓΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ 3ο ΟΥΡΑΝΟ)

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 3-4….καὶ οἶδα τὸν τοιοῦτον ἄνθρωπον· εἴτε ἐν σώματι εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν·ὅτι ἡρπάγη εἰς τὸν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ καὶ ἤκουσεν ἄρρητα ῥήματα, ἃ οὐκ ἐξὸν ἀνθρώπῳ λαλῆσαι.(2η ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ 2026-7 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ)

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 14….Ἰδοὺ ΤΡΙΤΟΝ ἑτοίμως ἔχω ἐλθεῖν πρὸς ὑμᾶς, καὶ οὐ καταναρκήσω ὑμῶν· οὐ γὰρ ζητῶ τὰ ὑμῶν, ἀλλὰ ὑμᾶς. οὐ γὰρ ὀφείλει τὰ τέκνα τοῖς γονεῦσι θησαυρίζειν, ἀλλ’ οἱ γονεῖς τοῖς τέκνοις.(ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ 2033 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ)

    3. ελλας, εισαι εκτος θεματος.
      εδω μιλαμε γαι την καταργηση τησ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και την μεροληπτικη-προνομιακη αντιμετωπιση ομαδων και παραταξεων

  15. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΙΤΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ…ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣ ΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ!ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ!!ΕΝΑ ΕΙΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ…”ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”…Η ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ “ΚΑΝΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ”

  16. Παλι τρωγεστε ματαξυ σας; Δεν διορθωνεστε με τπτ. Ο κομμουνισμος ετσι οπως τον εννοει το ΚΚΕ εχει ψοφησει. Ισως μια επομενη γενια το ξαναπιασει απο την αρχη το κουβαρι και κανει μια νεα αρχη.

  17. ρε συ ακια , στα μαγαζια ,στισς εκκλησιες και παντου μοιραζουν προστιμα για τισ αποστασεις. Στις συναυλιες τυπου αριστερες γιατι δεν πεφτουν προστιμα και απολαμβανουν ειδικα προνομια.ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΕΟΟ. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

  18. Το πρόβλημα σου είναι τα κουμουνια δηλαδή. Εγώ όμως γουστάρω τρελά Παπακωνσταντίνου κ δεν είμαι κουμουνιστής που σημαίνει ότι αν έρθει για συναυλία στην πόλη μου με τη ΚΝΕ θα πάω να τον ακούσω όπως κ πολύ άλλοι που επίσης δεν ανήκουν πολιτικά εκεί

    1. Ακριβώς αυτό σχολιάζουμε ότι τύποι σαν εσένα θα πάνε χωρίς να τους ενοχλησει κάνεις, δύο μέτρα και σταθμά. Αριστερούς, αναρχικούς, λαθρο και ρομα δεν τους ακουμπά ο νόμος. Ή δεν είναι έτσι.;ιδου η απόδειξη φρέσκια και λαχταριστά.

      1. Η εικονα δείχνει ότι όλοι φοράνε μάσκες και υπάρχουν κενά καθίσματα. Αλλά δεν φτάνει στον εγκέφαλο σου.

  19. ποιες αποστασεις τηρουνται ρε ΒΒ ??? αυτα τα Χ που βαζουν στα καθισματα ειναι σε αποσταση 2 μετρων το ενα με το αλλο?? ματια εχει ο κοσμος και ΒΛΕΠΕΙ την τεραστια ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! Ας μην ηταν το ΚΚΕ απο πισω και θα σου λεγα εγω αν ποτε γινοταν αυτη η συναυλια….ο μονος πραγματικα αντιθετος που παει αληθινα κοντρα στο συστημα ειναι ΜΟΝΟ ο Κασιδιαρης γι αυτο τον εχουν φιμωσει απο παντου!! δυναμωστε το κομμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” η μονη ελπιδα της Ελλαδας!! ολοι οι αλλοι το ιδιο ΣΚΑΤΑ ειναι!! για τους ροκφελερ και τους ροτσιλντ που ουσιαστικα μια οικογενεια εχουν γινει δουλευουν ολοι οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ πολιτικοι μας!!

  20. KOYKOΥΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΡΟΣ. …

  21. ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ε ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    1. Ενταξει θρήσκε τράβα στην εκκλησία τώρα να ανάψεις ένα κεράκι.

  22. Μια χαρά είναι και μάσκες και αποστάσεις θα τους φιμώσουμε να ακούμε μόνο τον Κούλη και την παρέα του;;;;;
    Ξυπνάτε ωρέ παρωπίδες έχετε βάλει.

    1. αυτα ομως δεν τα λες για τα πανηγυρια που τα απαγορευουν αυτες τις μαλακιες τις επιτρεπουν συνοστισμος ειναι και εδω οχι οτι μας συμφερει

  23. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΕΝΟ… ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΩΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ. Η ΞΕΦΤΥΛΑ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  24. Από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες και μάσκες φοράνε και κενά καθίσματα ανάμεσα στους θεατές υπάρχουν οπότε πάλι μουφες λέτε δεν πειράζει θα σάς περάσει

    1. που τις βλεπεις τις αποστασεις βρε γκαβακα ανα ατομο?

  25. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ

    1. MAΣΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ.
      ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙΣ
      ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΣΟΥ.

        1. Βάλε και εσυ μιά μάσκα στον κ@λο σου Σαλαμπάση

Comments are closed.